Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola playreal
popi Tactiek play 2.5 xxx
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


24e minuut.
Bałecki geeft een hoge lob. Inworp. Staples met een snelle inworp. Eule heeft problemen om de bal te vangen. Eule schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Staples met een sublieme pass. Minoccheri is nu in balbezit. Eule bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov rent richting de bal. Hapov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Estefanía Gil kopt de bal weg. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vaznys zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vaznys moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vaznys schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Eule passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staples de bal. Staples passt de bal met de wreef. Eule is nu in balbezit. Eule haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McKay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 27%, playreal 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mignagola - playreal 0:0

47e minuut.
Travolta geeft de bal voor. Koloman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karageorgopoulos neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Hapov de bal. Hapov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Tovar met een sublieme pass. Daar is Momchilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - playreal 0:1

57e minuut.
Buitenspel voor Momchilov. Goede buitenspelval van de verdediging. Luccini komt het veld opgelopen. Gorodeckas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Nonninger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - playreal 0:2

62e minuut.
Luccini probeert naar een medespeler te passen. Koloman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guidotto. Guidotto krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bałecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luccini met een snelle inworp. McKay rent richting de bal. McKay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Prisciandaro trapt de bal weg van het doel. Tovar probeert de bal met de borst te controleren. Guidotto met een sublieme pass. McKay is nu in balbezit. McKay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tovar onderschept slim de pass. Tovar passt de bal met de wreef. Gorodeckas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Crivellaro is nu in balbezit. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tovar passt de bal met de wreef. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Luccini geeft de bal voor. Hapov rent richting de bal. Eule is nu in balbezit. Eule schiet op doel. Prisciandaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - playreal 1:2

85e minuut.
Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar geeft een hoge lob. Koloman rent richting de bal. Koloman haalt uit met een fantastische trap. Nonninger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - playreal 1:3

88e minuut.
Fajardo geeft een hoge lob. Gorodeckas kopt de bal weg. Arceusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 38%, playreal 62%.
Mignagola - playreal 1:3