Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pisciotta Coverciano
4med2tre2 Tactiek S. Fortress 5A
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 55.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen solide


13e minuut.
Gómez Moreno is nu in balbezit. Turchetto onderschept slim de pass. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Vedovati rent richting de bal. Vedovati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hufajko geeft een lange en hoge pass. Daar is Ventre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventre geeft de bal voor. Lante Della Rovere maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Turchetto met een snelle inworp. Camoni heeft problemen om de bal te vangen. Camoni speelt de bal door. Turchetto geeft een hoge lob. Vedovati krijgt zijn hoofd ertegen. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vedovati rent richting de bal. Vedovati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Coverciano 0:1

19e minuut.
Ventre is nu in balbezit. Ventre geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuatoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Camoni met een sublieme pass. Turchetto speelt de bal door. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vedovati geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gagliano controleert de bal met de borst. Gagliano probeert naar een medespeler te passen. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ... Marañón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Coverciano 0:2

41e minuut.
Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto passt de bal in één keer door. Camoni probeert naar een medespeler te passen. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Iussa kopt de bal weg. Said Pullicino is nu in balbezit. Gagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre rent richting de bal. Ventre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Turchetto rent richting de bal. Camoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoni probeert naar een medespeler te passen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Marañón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 74%, Coverciano 26%.
Real Pisciotta - Coverciano 0:2

51e minuut.
Camoni is nu in balbezit. Camoni passt de bal in één keer door. Ventre rent richting de bal. Ventre geeft de bal voor. Lante Della Rovere springt en kopt de bal. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ventre kopt de bal weg. Lante Della Rovere rent richting de bal. Lante Della Rovere haalt uit met een fantastische trap. Marañón bokst de bal weg. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Coverciano 0:3

60e minuut.
Uvír geeft een hoge lob. Gagliano geeft een hoge lob. Vedovati kopt de bal weg. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Lante Della Rovere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre passt de bal zonder na te denken. Iussa onderschept slim de pass. Turchetto rent richting de bal. Turchetto draait met de bal, schiet en ... Marañón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gagliano geeft een hoge lob. Lante Della Rovere bereikt de bal nog maar net als eerste. Iussa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Iussa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iussa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lante Della Rovere wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lante Della Rovere kan niet meer verder spelen. Cerqueto komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ventre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Coverciano 0:4

86e minuut.
Corvalle rent richting de bal. Cerqueto onderschept slim de pass. Cerqueto probeert naar een medespeler te passen. Ventre rent richting de bal. Ventre schiet op doel. Marañón bokst de bal weg.

87e minuut.
Uvír geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ventre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camoni geeft de bal voor. Vedovati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Coverciano 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 70%, Coverciano 30%.
Real Pisciotta - Coverciano 0:5