Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC arturino fc
343Bs2p Tactiek Torino 75 76
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
52.5 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Todon is nu in balbezit. Trčka geeft een hoge lob. Cavallini kopt de bal weg. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Guerinoni kopt de bal weg. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal met de wreef. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Calangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šmida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallini speelt de bal door. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Šmida met een harde bal richting middenveld. Bellia kopt de bal weg. Cavallini speelt de bal door. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon is nu in balbezit. Todon passt de bal zonder na te denken. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - arturino fc 0:1

33e minuut.
Milazzo heeft problemen om de bal te vangen. Milazzo passt de bal zonder na te denken. Todon is nu in balbezit. Todon haalt uit met een fantastische trap. Niskanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sursum Corda FC - arturino fc 1:1

37e minuut.
Cazzulani met een sublieme pass. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanclerz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Milazzo passt de bal zonder na te denken. Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman passt de bal zonder na te denken. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Toraman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalvilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 55%, arturino fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sursum Corda FC - arturino fc 1:1

46e minuut.
Villalvilla passt de bal in één keer door. Verbeke heeft problemen om de bal te vangen. Verbeke geeft de bal voor. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Bellia met een sublieme pass. Cavallini rent richting de bal. Cavallini speelt de bal door. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Witczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calero komt het veld opgelopen. Dell`Atti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagrotteria kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellia de bal. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Niskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Calero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brum komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla geeft de bal voor. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni schiet op doel. Calangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bellia rent richting de bal. Bellia met een sublieme pass. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel. Calangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - arturino fc 1:2

75e minuut.
Milazzo neemt vlug de vrije trap. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeke begaat een overtreding. Lagrotteria roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lagrotteria kan niet meer verder spelen. Brandolisi komt het veld opgelopen. Paba met een snel genomen vrije trap. Namazlı kopt de bal weg. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerinoni is nu in balbezit. Šmida is nu in balbezit. Guerinoni onderschept slim de pass. Guerinoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Brum passt de bal met de wreef. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brum is nu in balbezit. Brum geeft de bal voor. Kanclerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 53%, arturino fc 47%.
Sursum Corda FC - arturino fc 1:2