Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ponzano Sampgloria
Normal Tactiek 4123S2
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten formidable
hopeless Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Bongioanni passt de bal in één keer door. Camisasca rent richting de bal. Camisasca geeft een hoge lob. Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczupak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bergonzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:1

2e minuut.
Áder rent richting de bal. Szczupak is nu in balbezit. Szczupak passt de bal met de wreef. Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:2

8e minuut.
Cotza is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Ribul Mazzola heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak is nu in balbezit. Szczupak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hồng Đức met een sublieme pass. Áder is nu in balbezit. Áder passt de bal met de wreef. Rzayev probeert de bal met de borst te controleren. Rzayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu passt de bal zonder na te denken. Szczupak rent richting de bal. Szczupak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:3

28e minuut.
Condruţ met een sublieme pass. Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu geeft een hoge lob. Áder rent richting de bal. Áder haalt uit met een fantastische trap. Bergonzi bokst de bal weg.

34e minuut.
Bergonzi trapt de bal weg van het doel. Hồng Đức kopt de bal weg. Caciagli heeft problemen om de bal te vangen. Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:4

36e minuut.
Condruţ passt de bal zonder na te denken. Rzayev heeft problemen om de bal te vangen. Áder rent richting de bal. Áder draait met de bal, schiet en ... Bergonzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:5

37e minuut.
Bongioanni rent richting de bal. Rzayev verovert de bal door een tackle van achteren. Rzayev passt de bal in één keer door. Szczupak is nu in balbezit. Szczupak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:6

38e minuut.
Cotza geeft een hoge lob. Rzayev is nu in balbezit. Lopardo is nu in balbezit. Áder verovert de bal door een tackle van achteren. Áder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bergonzi probeert naar een medespeler te passen. Canuti heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Áder rent richting de bal. Áder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hồng Đức zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Áder de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:7

44e minuut.
Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Áder is nu in balbezit. Áder passt de bal zonder na te denken. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ponzano 86%, Sampgloria 14%.
Real Ponzano - Sampgloria 0:8

47e minuut.
Bottone onderschept slim de pass. Áder verovert de bal door een tackle van achteren. Áder speelt de bal door. Rzayev rent richting de bal. Rzayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:9

56e minuut.
Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder passt de bal met de wreef. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak draait met de bal, schiet en ... Bergonzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:10

58e minuut.
Canuti rent richting de bal. Rzayev onderschept slim de pass. Rzayev probeert naar een medespeler te passen. Áder rent richting de bal. Áder haalt uit met een fantastische trap. Bergonzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Bergonzi trapt de bal weg van het doel. Hồng Đức probeert de bal met de borst te controleren. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Áder de bal. Áder draait met de bal, schiet en ... Bergonzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczupak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bergonzi speelt de bal door. Rzayev rent richting de bal. Met opzet legt Caciagli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Caciagli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Áder rent richting de bal. Áder passt de bal met de wreef. Rzayev is nu in balbezit. Rzayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:11

68e minuut.
Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Áder rent richting de bal. Áder schiet op doel. Bergonzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:12

70e minuut.
Szczupak rent richting de bal. Szczupak geeft een lange en hoge pass. Ribul Mazzola probeert de bal aan de voet te houden. Áder rent richting de bal. Áder draait met de bal, schiet en ... Bergonzi bokst de bal weg.

75e minuut.
Beatón geeft een lange en hoge pass. Daar is Áder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Áder speelt de bal door. Rzayev is nu in balbezit. Rzayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:13

77e minuut.
Rzayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzayev geeft een lange en hoge pass. Áder rent richting de bal. Áder draait met de bal, schiet en ... Bergonzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:14

82e minuut.
Camisasca passt de bal zonder na te denken. Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder draait met de bal, schiet en ... Ribul Mazzola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:15

83e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Rzayev kopt de bal weg. Ribul Mazzola heeft problemen om de bal te vangen. Áder is nu in balbezit. Áder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:16

85e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak passt de bal met de wreef. Cărtărescu probeert de bal aan de voet te houden. Rzayev is nu in balbezit. Rzayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Áder bereikt de bal nog maar net als eerste. Áder met een sublieme pass. Rzayev is nu in balbezit. Rzayev schiet op doel. Bergonzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ponzano - Sampgloria 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ponzano 84%, Sampgloria 16%.
Real Ponzano - Sampgloria 0:17