Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17658
HURRICANRANA A.S. BARI
ORTO MUSO Tactiek b442
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen average


8e minuut.
Inworp. Fudali met de inworp. Urteaga met een sublieme pass. Lavi rent richting de bal. Lavi draait met de bal, schiet en ... Opacki bokst de bal weg. Melunovic kan de bal niet met de borst controleren. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel. Opacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:0

22e minuut.
Foti passt de bal zonder na te denken. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Stroud maakt een snoekduik en kopt de bal. Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiappuzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Ventayol geeft een hoge lob. Stroud rent richting de bal. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Urteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Urteaga geeft de bal voor. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi schiet op doel. Opacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 55%, A.S. BARI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:1

47e minuut.
García Ventayol rent richting de bal. Chiappuzzi rent richting de bal. Chiappuzzi passt de bal met de wreef. Rousselot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Urteaga passt de bal zonder na te denken. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali geeft een lange en hoge pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Kronenberg kopt de bal weg. Daar is Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol geeft een hoge lob. Stroud bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 57%, A.S. BARI 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
García Ventayol probeert de bal met de borst te controleren. Fudali probeert naar een medespeler te passen. García Ventayol probeert naar een medespeler te passen. Rousselot rent richting de bal. Rousselot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Winter passt de bal in één keer door. Lavi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melunovic. Melunovic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 62%, A.S. BARI 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:1

114e minuut.
Christophersen is nu in balbezit. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol met een sublieme pass. Stroud is nu in balbezit. Stroud schiet op doel. Canalis bokst de bal weg.

117e minuut.
Luski passt de bal zonder na te denken. García Ventayol speelt de bal door. Chiappuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Chiappuzzi geeft een lange en hoge pass. Rousselot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stroud is nu in balbezit. Stroud schiet op doel. Canalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Luski de bal. Canalis bokst de bal weg. Stroud rent richting de bal. Stroud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 64%, A.S. BARI 36%.
HURRICANRANA - A.S. BARI 1:2