Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ProSavona SS Castello
442 Tactiek MW
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Poppe is nu in balbezit. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Berlinguer is nu in balbezit. Berlinguer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Davtyan met een sublieme pass. Infantocci geeft een lange en hoge pass. Berlinguer rent richting de bal. Berlinguer draait met de bal, schiet en ... Cerqueti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - SS Castello 0:1

32e minuut.
Quaroni geeft een hoge lob. Inworp. Minulescu met de inworp. Bistarini geeft de bal voor. Berlinguer maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerqueti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - SS Castello 0:2

37e minuut.
Berlinguer is nu in balbezit. Padineanu rent richting de bal. Berlinguer verovert de bal door een tackle van achteren. Berlinguer draait met de bal, schiet en ... Cerqueti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - SS Castello 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 83%, SS Castello 17%.
ProSavona - SS Castello 0:3

57e minuut.
Cosani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serbanescu met de inworp. Zaffarese geeft een lange en hoge pass. Berlinguer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Davtyan verovert de bal door een tackle van achteren. Davtyan passt de bal zonder na te denken. Catanzaro is nu in balbezit. Davtyan rent richting de bal. Davtyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zaffarese passt de bal met de wreef. Emczyński onderschept slim de pass. Poppe is nu in balbezit. Poppe schiet op doel. Cerqueti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - SS Castello 0:4

72e minuut.
Riefoli passt de bal in één keer door. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan passt de bal met de wreef. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel. Gavino bokst de bal weg. Daar is Minulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bistarini geeft de bal voor. Emczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Emczyński geeft een lange en hoge pass. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Davtyan passt de bal zonder na te denken. Riefoli controleert de bal met de borst. Rongioletti met een sublieme pass. Berlinguer heeft problemen om de bal te vangen. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 63%, SS Castello 37%.
ProSavona - SS Castello 0:4