Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nonmollemo Aleudin
442class Tactiek Vittoria
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.8 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Knysak speelt de bal door. Vilhunen heeft problemen om de bal te vangen. Vilhunen geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhunen met de inworp. Drugă is nu in balbezit. Drugă geeft de bal voor. Mạnh Hoàng springt en kopt de bal. Marciński bokst de bal weg.

12e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft de bal voor. Makriev probeert de bal aan de voet te houden. Drugă is nu in balbezit. Drugă geeft de bal voor. Marciński bokst de bal weg. Sádloň rent richting de bal. Sádloň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Aleudin 1:0

32e minuut.
Vilhunen geeft een hoge lob. Ria kopt de bal weg. Daar is Bruzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drugă rent richting de bal. Drugă geeft de bal voor. Marciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Knysak met een snelle inworp. Vilhunen geeft een lange en hoge pass. Sádloň rent richting de bal. Sádloň schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Aleudin 2:0

39e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciniselli de bal. Bieniak met een sublieme pass. Moeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Baštinac passt de bal zonder na te denken. Drugă is nu in balbezit. Bruzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzzi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bieniak geeft een hoge lob. Sędziak is nu in balbezit. Sędziak geeft de bal voor. Sádloň is nu in balbezit. Sádloň schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vilhunen probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desailly. Mạnh Hoàng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 36%, Aleudin 64%.
nonmollemo - Aleudin 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savgun komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Drugă geeft een lange en hoge pass. Sádloň is nu in balbezit. Ria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádloň verovert de bal door een tackle van achteren. Sádloň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Aleudin 3:0

69e minuut.
Alasaari komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Baštinac rent richting de bal. Baštinac passt de bal in één keer door. Savgun is nu in balbezit. Savgun geeft de bal voor. Sádloň springt en kopt de bal. Marciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Alasaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu rent richting de bal. Alasaari verovert de bal door een tackle van achteren. Alasaari draait met de bal, schiet en ... Marciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Aleudin 4:0

88e minuut.
Savgun passt de bal met de wreef. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštinac passt de bal in één keer door. Alasaari is nu in balbezit. Alasaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Aleudin 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 32%, Aleudin 68%.
nonmollemo - Aleudin 5:0