Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:10
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40141
gibs Torrazzese
1 Tactiek 523 mod-r
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 63.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Ciapalski passt de bal zonder na te denken. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski passt de bal zonder na te denken. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Silivaş passt de bal met de wreef. Villagra speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Truie geeft een lange en hoge pass. Dilaver springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ciapalski is nu in balbezit. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc speelt de bal door. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zolesi probeert naar een medespeler te passen. Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal zonder na te denken. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Griffiths probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villagra zal de hoekschop nemen. Dilaver krijgt zijn hoofd ertegen. Marci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia met een sublieme pass. Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Chulvi trapt de bal weg van het doel. Seferis kopt de bal weg. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal zonder na te denken. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver schiet op doel. Marci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Torrazzese 0:1

25e minuut.
Dilaver probeert naar een medespeler te passen. Villagra is nu in balbezit. Villagra met een sublieme pass. Klungelig pakt Truie de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Seferis speelt de bal door. Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal in één keer door. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifani probeert naar een medespeler te passen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft een hoge lob. Dilaver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Torrazzese 0:2

39e minuut.
Silivaş speelt de bal door. Villagra rent richting de bal. Villagra probeert naar een medespeler te passen. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Marci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Truie is nu in balbezit. Truie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kačírek de bal. Dilaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilaver draait met de bal, schiet en ... Marci bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Truie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dilaver maakt een snoekduik en kopt de bal. Marci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Torrazzese 0:3

43e minuut.
Mongelli geeft een lange en hoge pass. Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schifani de bal. Schifani geeft de bal voor. Dilaver maakt een snoekduik en kopt de bal. Marci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Torrazzese 0:4

45e minuut.
Zolesi kopt de bal weg. Stolc rent richting de bal. Toderi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toderi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 55%, Torrazzese 45%.
gibs - Torrazzese 0:4

46e minuut.
Villagra probeert naar een medespeler te passen. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş passt de bal zonder na te denken. Dilaver rent richting de bal. Dilaver schiet op doel. Marci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Borlini speelt de bal door. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eremia krijgt een gele kaart. Silivaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Truie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Truie passt de bal zonder na te denken. Villagra rent richting de bal. Villagra passt de bal zonder na te denken. Dilaver is nu in balbezit. Dilaver schiet op doel. Marci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishtoyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Menéndez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Eremia speelt de bal door. Schifani kan de bal niet met de borst controleren. Schifani probeert naar een medespeler te passen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Facchino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seferis met een snelle inworp. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft een hoge lob. Chulvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is García Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru rent richting de bal. García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez draait met de bal, schiet en ... Chulvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş geeft een lange en hoge pass. Zolesi rent richting de bal. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 57%, Torrazzese 43%.
gibs - Torrazzese 0:4