Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united albanian spiderNINESIXTYNINE
433 Tactiek goleada bis
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 71
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 56.7
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Doeltrap. Pace met een harde bal richting middenveld. Belloso kopt de bal weg. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles geeft een lange en hoge pass. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:1

4e minuut.
Fumi geeft de bal voor. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Belloso met een sublieme pass. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Pace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ostano bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı speelt de bal door. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:2

7e minuut.
Cocconcelli geeft een hoge lob. Ludwiczak kopt de bal weg. Taşlı speelt de bal door. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:3

10e minuut.
Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando geeft een lange en hoge pass. Bättig kopt de bal weg. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belloso onderschept slim de pass. Belloso met een sublieme pass. Dangles met een sublieme pass. Bättig rent richting de bal. Bättig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cocconcelli passt de bal zonder na te denken. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando geeft een lange en hoge pass. Dangles is nu in balbezit. Dangles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Dell`Erba heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Belloso kopt de bal weg. Dangles is nu in balbezit. Fumi is nu in balbezit. Dangles onderschept slim de pass. Dangles geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bracciale kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valletta de bal onder controle te krijgen. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taşlı neemt de hoekschop. Dangles krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:4

23e minuut.
Remondini rent richting de bal. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Belloso is nu in balbezit. Belloso geeft de bal voor. Bättig springt en kopt de bal. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cocconcelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayrikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dangles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pace met een harde bal richting middenveld. Belloso rent richting de bal. Belloso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Pace bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cocconcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles verovert de bal door een tackle van achteren. Dangles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:5

27e minuut.
Bättig speelt de bal door. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal met de wreef. Bättig is nu in balbezit. Bättig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Pace trapt de bal weg van het doel. Belloso kopt de bal weg. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:6

31e minuut.
Bättig rent richting de bal. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles haalt uit met een fantastische trap. Pace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:7

33e minuut.
Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangles is nu in balbezit. Dangles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ludwiczak passt de bal zonder na te denken. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski passt de bal in één keer door. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dangles onderschept slim de pass. Dangles probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Pace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:8

37e minuut.
Hayrikyan passt de bal in één keer door. Dangles is nu in balbezit. Ostano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ostano krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Burlikowski speelt de bal door. Bättig heeft problemen om de bal te vangen. Dangles is nu in balbezit. Dangles draait met de bal, schiet en ... Cocconcelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bracciale geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayrikyan met de inworp. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hayrikyan met de inworp. Dangles rent richting de bal. Dangles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bättig de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:9

42e minuut.
Dangles probeert naar een medespeler te passen. Belloso heeft problemen om de bal te vangen. Belloso passt de bal met de wreef. Bättig rent richting de bal. Bättig draait met de bal, schiet en ... Pace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cocconcelli heeft problemen om de bal te vangen. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Pace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pace speelt de bal door. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso passt de bal zonder na te denken. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Taşlı heeft problemen om de bal te vangen. Taşlı passt de bal met de wreef. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso geeft een lange en hoge pass. Bättig krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pace met een harde bal richting middenveld. Secară kopt de bal weg. Bättig is nu in balbezit. Bättig draait met de bal, schiet en ... Pace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united albanian 88%, spiderNINESIXTYNINE 12%.
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:10

49e minuut.
Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocando met een sublieme pass. Belloso speelt de bal door. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:11

50e minuut.
Vio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vio geeft de bal voor. Bättig rent richting de bal. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Bättig draait met de bal, schiet en ... Bracciale probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hayrikyan neemt de hoekschop. Bättig krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bracciale rent richting de bal. Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Pace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:12

54e minuut.
Dell`Erba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Ludwiczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ludwiczak zijn tegenspeler op de grond. Boldrin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boldrin kan niet meer verder spelen. Bazza komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Belloso rent richting de bal. Belloso met een sublieme pass. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Pace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:13

57e minuut.
Burlikowski passt de bal met de wreef. Taşlı speelt de bal door. Dangles is nu in balbezit. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cocconcelli geeft de bal voor. Belloso met een sublieme pass. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară met een sublieme pass. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Pace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:14

60e minuut.
Hayrikyan kopt de bal weg. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso speelt de bal door. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:15

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles draait met de bal, schiet en ... Pace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bättig de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocconcelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:16

64e minuut.
Ocando met een sublieme pass. Dangles heeft problemen om de bal te vangen. Dangles probeert naar een medespeler te passen. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:17

67e minuut.
Bazza kopt de bal weg. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:18

68e minuut.
Dangles rent richting de bal. Belloso is nu in balbezit. Belloso geeft een lange en hoge pass. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:19

70e minuut.
Liborio probeert naar een medespeler te passen. Remondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles onderschept slim de pass. Dangles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Taşlı rent richting de bal. Taşlı geeft de bal voor. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:20

73e minuut.
Dangles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocconcelli de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taşlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dangles krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cocconcelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hayrikyan met een snelle inworp. Daar is Dangles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Taşlı passt de bal met de wreef. Belloso is nu in balbezit. Belloso probeert naar een medespeler te passen. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cocconcelli geeft een lange en hoge pass. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal met de wreef. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:21

79e minuut.
Daar is Bazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazza passt de bal in één keer door. Vio bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dangles verovert de bal door een tackle van achteren. Dangles passt de bal zonder na te denken. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocconcelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:22

84e minuut.
Hayrikyan met een sublieme pass. Belloso heeft problemen om de bal te vangen. Belloso speelt de bal door. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:23

86e minuut.
Klungelig pakt Burlikowski de bal. Belloso speelt de bal door. Bättig rent richting de bal. Bättig draait met de bal, schiet en ... Pace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:24

90e minuut.
Dangles schiet op doel. Pace met een sublieme pass. Taşlı kopt de bal weg. Dangles rent richting de bal. Dangles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united albanian 95%, spiderNINESIXTYNINE 5%.
united albanian - spiderNINESIXTYNINE 0:24