Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. PEPPERSON
babbenis Tactiek GangBang Pro
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Collamoto rent richting de bal. Calcetti verovert de bal door een tackle van achteren. Calcetti geeft de bal voor. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cominelli rent richting de bal. Cominelli passt de bal zonder na te denken. Cervone is nu in balbezit. Cervone draait met de bal, schiet en ... Batistoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 0:1

9e minuut.
Gasparetto is nu in balbezit. Moriwaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasparetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzochin met een snel genomen vrije trap. Cervone krijgt zijn hoofd ertegen. Batistoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 0:2

13e minuut.
Devine rent richting de bal. Devine passt de bal zonder na te denken. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga rent richting de bal. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Diotallevi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:2

16e minuut.
Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacha passt de bal met de wreef. Cervone rent richting de bal. Cervone schiet op doel. Batistoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:3

20e minuut.
Collamoto geeft een lange en hoge pass. Serpe probeert naar een medespeler te passen. Caifano heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. Diotallevi bokst de bal weg.

23e minuut.
Mazzochin is nu in balbezit. Mazzochin passt de bal zonder na te denken. Battiato heeft problemen om de bal te vangen. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Serpe geeft een hoge lob. Canto e Castro is nu in balbezit. Cominelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cominelli draait met de bal, schiet en ... Batistoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:4

43e minuut.
Daar is Pacuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacuda speelt de bal door. Mazzochin geeft een lange en hoge pass. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone draait met de bal, schiet en ... Batistoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 46%, PEPPERSON 54%.
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:4

50e minuut.
Mazzochin geeft de bal voor. Cervone kopt de bal weg. Cominelli rent richting de bal. Cominelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzochin onderschept slim de pass. Mazzochin geeft een hoge lob. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Caraus passt de bal in één keer door. Calcetti met een sublieme pass. Caiati rent richting de bal. Cervone onderschept slim de pass. Cervone draait met de bal, schiet en ... Batistoni bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fradelloni komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Canto e Castro rent richting de bal. Cervone onderschept slim de pass. Daar is Cervone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:5

80e minuut.
Calcetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiati verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuda speelt de bal door. Devine is nu in balbezit. Devine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pangraţiu met een sublieme pass. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki passt de bal zonder na te denken. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cominelli kopt de bal weg. Canto e Castro is nu in balbezit. Met opzet legt Cervone zijn tegenspeler op de grond. Cervone krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ierardi passt de bal zonder na te denken. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro begaat een overtreding. Canto e Castro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 50%, PEPPERSON 50%.
Babbenis F.C. - PEPPERSON 1:5