Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Bubu Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7192
CarlyDor Bistrigna
Carly Y1 Tactiek alberobrutto OFF
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Šedák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acevedo de bal. Barocci begaat een overtreding. Acevedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acevedo kan niet meer verder spelen. Pietreanu komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Rullo met een sublieme pass. George is nu in balbezit. George geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nardulli de bal. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 0:1

9e minuut.
Barocci rent richting de bal. Barocci passt de bal in één keer door. George is nu in balbezit. George schiet op doel. Musa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 0:2

17e minuut.
Musa geeft een hoge lob. Pachuła kopt de bal weg. Giglio heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Agnusdei trapt de bal weg van het doel. Giglio heeft problemen om de bal te vangen. Šedák rent richting de bal. Šedák schiet op doel. Agnusdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 1:2

23e minuut.
Daar is Columbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Columbu probeert naar een medespeler te passen. Rado is nu in balbezit. Nardulli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sfogliarini geeft de bal voor. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cassarino. Cassarino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Geghamyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 61%, Bistrigna 39%.
CarlyDor - Bistrigna 1:2

49e minuut.
Rullo rent richting de bal. Rullo passt de bal in één keer door. Rado is nu in balbezit. Barocci onderschept slim de pass. Barocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Musa probeert naar een medespeler te passen. Kotla kopt de bal weg. Jagodzki probeert de bal aan de voet te houden. Barocci is nu in balbezit. Barocci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 1:3

60e minuut.
Cassarino kopt de bal weg. George is nu in balbezit. Sfogliarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sfogliarini krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cassarino probeert naar een medespeler te passen. Kotla is nu in balbezit. Kotla passt de bal met de wreef. George is nu in balbezit. George geeft een lange en hoge pass. Musa bokst de bal weg. Barocci is nu in balbezit. Barocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 1:4

70e minuut.
Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Räss is nu in balbezit. Nardulli speelt de bal door. Barocci heeft problemen om de bal te vangen. Barocci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kotla probeert naar een medespeler te passen. Rullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rullo passt de bal met de wreef. Nardulli rent richting de bal. Nardulli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Columbu geeft een lange en hoge pass. Musa speelt de bal door. Kotla kopt de bal weg. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli schiet op doel. Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deleu probeert naar een medespeler te passen. Tefeci probeert de bal aan de voet te houden. Columbu geeft de bal voor. George rent richting de bal. George schiet op doel. Musa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
George is nu in balbezit. George passt de bal met de wreef. Nardulli rent richting de bal. Nardulli draait met de bal, schiet en ... Musa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 1:5

85e minuut.
Deleu kopt de bal weg. Rullo kan de bal niet met de borst controleren. Rullo speelt de bal door. Daar is Nardulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nardulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Columbu is nu in balbezit. Columbu geeft een hoge lob. Nardulli maakt een snoekduik en kopt de bal. Musa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Bistrigna 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 72%, Bistrigna 28%.
CarlyDor - Bistrigna 1:6