Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Cobra Gallicese
523 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tcherednik is nu in balbezit. Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini passt de bal zonder na te denken. Pitran is nu in balbezit. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Pittamiglio bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trocello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beaufils probeert naar een medespeler te passen. Trocello geeft de bal voor. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen. Pittamiglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Budassi controleert de bal met de borst. Trocello is nu in balbezit. Trocello probeert naar een medespeler te passen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ... Paal! Pittamiglio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Corradini probeert naar een medespeler te passen. Emidi is nu in balbezit. Emidi geeft een hoge lob. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Voltolini is nu in balbezit. Sascia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voltolini raakt geblesseerd tijdens het duel. Sascia speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Voltolini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 48%, Gallicese 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Cobra - Gallicese 0:0

61e minuut.
Dimino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimino passt de bal zonder na te denken. Corradini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corradini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Gallicese 0:1

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Ponzi de bal onder controle te krijgen. Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Sascia kopt de bal weg. Budassi is nu in balbezit. Budassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 47%, Gallicese 53%.
A.C. Cobra - Gallicese 0:1