Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cosenza Real Plebiscito
Normal Tactiek jorgenB
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten solid
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Barco geeft een hoge lob. Daar is Mezzogori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchio rent richting de bal. Tecchio schiet op doel. Della Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Andreazzini rent richting de bal. Baleani verovert de bal door een tackle van achteren. Baleani passt de bal met de wreef. Tecchio rent richting de bal. Tecchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Baleani kopt de bal weg. Mezzogori heeft problemen om de bal te vangen. Tecchio rent richting de bal. Allieri rent richting de bal. Allieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Andreazzini de bal. Baleani rent richting de bal. Baleani passt de bal in één keer door. Allieri rent richting de bal. Allieri draait met de bal, schiet en ... Della Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Napoliello geeft de bal voor. Picardo controleert de bal met de borst. Tecchio rent richting de bal. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Della Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Baleani rent richting de bal. Baleani passt de bal zonder na te denken. Allieri is nu in balbezit. Allieri draait met de bal, schiet en ... Mezzogori probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:2

43e minuut.
Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzogori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio onderschept slim de pass. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Della Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cosenza 76%, Real Plebiscito 24%.
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:3

53e minuut.
Daar is Andreazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleani verovert de bal door een tackle van achteren. Baleani speelt de bal door. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mezzogori de bal. Allieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Allieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:4

55e minuut.
Mezzogori rent richting de bal. Mezzogori geeft een lange en hoge pass. Alì kopt de bal weg. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fumo is nu in balbezit. Napoliello onderschept slim de pass. Napoliello met een sublieme pass. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Franceschetti rent richting de bal. Barbanera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franceschetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franceschetti met een snel genomen vrije trap. Tecchio kopt de bal weg. Klungelig pakt Allieri de bal. Allieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:5

76e minuut.
Baleani rent richting de bal. Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picardo geeft de bal voor. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Della Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Allieri rent richting de bal. Allieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:6

79e minuut.
Cuccurullo probeert naar een medespeler te passen. Baleani rent richting de bal. Baleani geeft de bal voor. Allieri rent richting de bal. Allieri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Della Valle met een harde bal richting middenveld. Allieri kan de bal niet met de borst controleren. Allieri haalt uit met een fantastische trap. Della Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:7

85e minuut.
Alì speelt de bal door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio passt de bal in één keer door. Allieri is nu in balbezit. Allieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alì geeft een hoge lob. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani schiet op doel. Della Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cosenza 73%, Real Plebiscito 27%.
Atletico Cosenza - Real Plebiscito 0:8