Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avengers United meldolacity
33ab Tactiek D4+E2141+2al3a
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
32.6 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Qarayev met een sublieme pass. Peretz rent richting de bal. Peretz probeert naar een medespeler te passen. Beligni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beligni schiet op doel. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Tooze geeft een lange en hoge pass. Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf geeft een lange en hoge pass. Felletto springt en kopt de bal. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:1

27e minuut.
Peretz heeft problemen om de bal te vangen. Peretz passt de bal in één keer door. Beligni is nu in balbezit. Beligni schiet op doel. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:2

29e minuut.
Ganzetti speelt de bal door. Qarayev rent richting de bal. Qarayev probeert naar een medespeler te passen. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Baser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beligni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot rent richting de bal. Dot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Felletto kopt de bal weg. Baser heeft problemen om de bal te vangen. Dot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:3

40e minuut.
Qarayev speelt de bal door. Peretz is nu in balbezit. Peretz geeft een lange en hoge pass. Felletto is nu in balbezit. Felletto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tooze speelt de bal door. Bulf is nu in balbezit. Bulf geeft de bal voor. Dot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Felletto rent richting de bal. Tooze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulf zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Felletto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
MacNeur heeft problemen om de bal te vangen. Qarayev geeft een hoge lob. Pufleanu speelt de bal door. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 69%, meldolacity 31%.
Avengers United - meldolacity 0:3

46e minuut.
Hancocks komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen. Ritter komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Tornella de bal onder controle te krijgen. Qarayev probeert naar een medespeler te passen. Beligni is nu in balbezit. Beligni haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:4

51e minuut.
Vaughan rent richting de bal. Vaughan passt de bal zonder na te denken. Beligni rent richting de bal. Beligni haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:5

59e minuut.
Dueñas speelt de bal door. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peretz zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tornella speelt de bal door. Peretz is nu in balbezit. Peretz passt de bal in één keer door. Beligni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beligni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf geeft de bal voor. Daar is Weatford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beligni is nu in balbezit. Beligni draait met de bal, schiet en ... Pufleanu bokst de bal weg. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz geeft een lange en hoge pass. Felletto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Dot kopt de bal weg. Felletto is nu in balbezit. Vaughan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vaughan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vaughan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Fangi geeft de bal voor. Dot kopt de bal weg. MacNeur heeft problemen om de bal te vangen. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Weatford passt de bal zonder na te denken. Tornella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornella geeft een lange en hoge pass. Beligni controleert de bal met de borst. Beligni draait met de bal, schiet en ... Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peretz neemt de hoekschop. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Beligni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beligni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:6

85e minuut.
Daar is Myrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dot de bal. Dot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - meldolacity 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 77%, meldolacity 23%.
Avengers United - meldolacity 0:7