Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mig Nottingham Forest toro
Normal Tactiek ali pivot
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Treder speelt de bal door. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak schiet op doel. Celia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:1

5e minuut.
Roman geeft een hoge lob. Ghilardini heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Celia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chojniak rent richting de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:2

8e minuut.
Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:3

12e minuut.
De Paulis geeft de bal voor. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Stambogli heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Celia trapt de bal weg van het doel. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan geeft een hoge lob. Chojniak is nu in balbezit. Paal!

15e minuut.
De Paulis passt de bal met de wreef. Roman rent richting de bal. Roman probeert naar een medespeler te passen. Chojniak heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Roman met een sublieme pass. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro passt de bal met de wreef. Yiğitoğlan geeft de bal voor. Chojniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:4

17e minuut.
De Paulis passt de bal zonder na te denken. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan passt de bal zonder na te denken. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:5

20e minuut.
Dellacuerte is nu in balbezit. Yiğitoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlan passt de bal zonder na te denken. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Celia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:6

23e minuut.
De Paulis passt de bal zonder na te denken. Daar is Chojniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bizzarro de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celia trapt de bal weg van het doel. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Prolo onderschept slim de pass. Prolo passt de bal met de wreef. Yiğitoğlan speelt de bal door. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Celia bokst de bal weg.

30e minuut.
Yiğitoğlan kopt de bal weg. Bizzarro is nu in balbezit. Ghilardini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bizzarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Chojniak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:7

32e minuut.
Roman speelt de bal door. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal met de wreef. Daar is Bizzarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Celia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:8

34e minuut.
Peyrachia met een sublieme pass. Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bizzarro de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro schiet op doel. Celia bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Bizzarro de bal. Prolo rent richting de bal. Prolo passt de bal in één keer door. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak geeft een hoge lob. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel. Celia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig Nottingham Forest 80%, toro 20%.
Mig Nottingham Forest - toro 0:9

49e minuut.
Celia trapt de bal weg. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Bizzarro heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Celia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:10

53e minuut.
Daar is Notarpietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman is nu in balbezit. Roman probeert naar een medespeler te passen. Chojniak rent richting de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Celia met een harde bal richting middenveld. Peyrachia kopt de bal weg. Roman met een sublieme pass. Daar is Chojniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De Paulis passt de bal in één keer door. Chojniak probeert de bal met de borst te controleren. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Notarpietro is nu in balbezit. Bizzarro onderschept slim de pass. Bizzarro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Taiani passt de bal zonder na te denken. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Klungelig pakt Yiğitoğlan de bal. Yiğitoğlan geeft een hoge lob. Bizzarro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celia met een harde bal richting middenveld. De Paulis kopt de bal weg. Daar is Bizzarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De Paulis rent richting de bal. De Paulis haalt uit met een fantastische trap. Celia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chojniak geeft een lange en hoge pass. Ghilardini rent richting de bal. Bizzarro verovert de bal door een tackle van achteren. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... Celia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mig Nottingham Forest - toro 0:11

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Bizzarro de bal onder controle te krijgen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bizzarro de bal. Bizzarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Taiani verovert de bal door een tackle van achteren. Taiani speelt de bal door. Notarpietro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mig Nottingham Forest 79%, toro 21%.
Mig Nottingham Forest - toro 0:11