Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
settimo torinese Real Pegliolandia
442new Tactiek 532
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 53.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft de bal voor. Gasparyan kopt de bal weg. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sardinha speelt de bal door. Kouros is nu in balbezit. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan schiet op doel. Sardinha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kouros speelt de bal door. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schreiner. Schreiner krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Brychczy geeft een lange en hoge pass. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lamparski ... Strafschop! Kuokštas raakt geblesseerd tijdens het duel. Gasparyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Schreiner kan de bal niet met de borst controleren. Fommei rent richting de bal. Fommei passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ... Vallurupalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brychczy speelt de bal door. Tudorov is nu in balbezit. Tudorov passt de bal met de wreef. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura geeft een hoge lob. Vâlcu kopt de bal weg. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Vâlcu speelt de bal door. Kuokštas is nu in balbezit. Brychczy geeft de bal voor. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. İstek bokst de bal weg.

40e minuut.
Brychczy passt de bal in één keer door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal met de wreef. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Brychczy rent richting de bal. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Real Pegliolandia 1:0

42e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal met de wreef. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Real Pegliolandia 2:0

45e minuut.
Pranagal geeft een hoge lob. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Haines kan de bal niet met de borst controleren. Kuokštas verovert de bal door een tackle van achteren. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Real Pegliolandia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 36%, Real Pegliolandia 64%.
settimo torinese - Real Pegliolandia 3:0

54e minuut.
Kuokštas met een sublieme pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal met de wreef. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. İstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Aurala geeft de bal voor. Adışen rent richting de bal. Adışen geeft een hoge lob. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tudorov speelt de bal door. Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tudorov passt de bal in één keer door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy met een sublieme pass. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tudorov rent richting de bal. Tudorov passt de bal in één keer door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu geeft een hoge lob. Gasparyan krijgt zijn hoofd ertegen. İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tudorov onderschept slim de pass. Tudorov geeft een hoge lob. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas schiet op doel. İstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 41%, Real Pegliolandia 59%.
settimo torinese - Real Pegliolandia 3:0