Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: OLTUL ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12398
A. S. COMEVAVA Antoniana F.C.
523indarat Tactiek compatto alto
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
47.5 gemiddelde waardering 61.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Gibala probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amaya springt en kopt de bal. Pryliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 0:1

5e minuut.
Włodarz geeft de bal voor. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft de bal voor. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tănase onderschept slim de pass. Tănase geeft een lange en hoge pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma geeft de bal voor. Silaghi krijgt zijn hoofd ertegen. Pryliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Amaya passt de bal zonder na te denken. Ledezma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrealba. Torrealba krijgt een gele kaart. Daar is Poborny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaya rent richting de bal. Poborny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poborny krijgt een gele kaart. Amaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silaghi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pryliński bokst de bal weg. Silaghi is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi passt de bal in één keer door. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Pryliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 0:2

45e minuut.
Buitenspel voor Silaghi. Goede buitenspelval van de verdediging. Zadylak komt het veld opgelopen. Alvarado komt het veld opgelopen. Szymczycha komt het veld opgelopen. Otépka komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 62%, Antoniana F.C. 38%.
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 0:2

47e minuut.
Cambiasi probeert naar een medespeler te passen. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Štepka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Torrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Torrez speelt de bal door. Alvarado kopt de bal weg. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Domowicz geeft een hoge lob. Daar is Štepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouga is nu in balbezit. Štepka onderschept slim de pass. Štepka geeft een lange en hoge pass. Pryliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cambiasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz passt de bal in één keer door. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Porras Ruiz geeft de bal voor. Amaya kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 0:3

63e minuut.
Szymczycha met een sublieme pass. Porras Ruiz is nu in balbezit. Porras Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Pryliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak rent richting de bal. Zadylak passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tănase onderschept slim de pass. Tănase geeft de bal voor. Zadylak is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Štepka kopt de bal weg. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz geeft de bal voor. Alvarado springt en kopt de bal. Pryliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi passt de bal met de wreef. Zadylak met een sublieme pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Pryliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cambiasi verovert de bal door een tackle van achteren. Cambiasi passt de bal met de wreef. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz geeft een hoge lob. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen. Pryliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cambiasi heeft problemen om de bal te vangen. Cambiasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Porras Ruiz de bal. Porras Ruiz geeft een lange en hoge pass. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 0:4

79e minuut.
Gibala onderschept slim de pass. Gibala geeft de bal voor. Burke is nu in balbezit. Atachi is nu in balbezit. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Torrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štepka probeert de bal aan de voet te houden. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 1:4

82e minuut.
Porras Ruiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrealba. Porras Ruiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štepka met een snel genomen vrije trap. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sysio geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burke stond buitenspel. Otépka neemt vlug de vrije trap. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Râpnu geeft een hoge lob. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Pryliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Atachi passt de bal zonder na te denken. Otépka is nu in balbezit. Otépka geeft de bal voor. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Amaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burke controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Otépka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... Pryliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 64%, Antoniana F.C. 36%.
A. S. COMEVAVA - Antoniana F.C. 1:4