Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pri-Pri rovattila
luca 343 Tactiek meno aggressivi
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Aromando onderschept slim de pass. Aromando probeert naar een medespeler te passen. Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko verovert de bal door een tackle van achteren. Simashko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon met een sublieme pass. Simashko heeft problemen om de bal te vangen. Simashko schiet op doel. Şnaider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - rovattila 1:0

8e minuut.
Break Point geeft de bal voor. Gaddato kopt de bal weg. Pignone del Carretto is nu in balbezit. Pignone del Carretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pri-Pri - rovattila 1:1

19e minuut.
Colomé geeft de bal voor. Barbon kopt de bal weg. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Filadelfi geeft de bal voor. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak geeft de bal voor. Pignone del Carretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone del Carretto schiet op doel. Paulson bokst de bal weg.

33e minuut.
Şnaider probeert naar een medespeler te passen. Fedorca kopt de bal weg. Romeo Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Talenciak verovert de bal door een tackle van achteren. Talenciak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - rovattila 1:2

40e minuut.
Bratkowski geeft de bal voor. Rębacz is nu in balbezit. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Şnaider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pri-Pri - rovattila 2:2

42e minuut.
Daar is Talenciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talenciak geeft een hoge lob. Daar is García Tinchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromando is nu in balbezit. Aromando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 48%, rovattila 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pri-Pri - rovattila 2:2

51e minuut.
Radini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filadelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barbon passt de bal in één keer door. Break Point geeft een hoge lob. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Şnaider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Barbon verovert de bal door een tackle van achteren. Barbon probeert naar een medespeler te passen. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa schiet op doel. Şnaider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - rovattila 3:2

68e minuut.
Rębacz is nu in balbezit. Rębacz passt de bal in één keer door. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa onderschept slim de pass. Wałęsa draait met de bal, schiet en ... Şnaider bokst de bal weg.

70e minuut.
Gaddato geeft een hoge lob. Radini kopt de bal weg. Simashko rent richting de bal. Simashko schiet op doel. Şnaider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - rovattila 4:2

75e minuut.
Inworp. Chwiałkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Fedorca geeft een hoge lob. Romeo Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aromando is nu in balbezit. Aromando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Opaliński passt de bal met de wreef. Break Point is nu in balbezit. Break Point probeert naar een medespeler te passen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Şnaider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Aromando is nu in balbezit. Romeo Moreno geeft de bal voor. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko draait met de bal, schiet en ... Şnaider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - rovattila 5:2

89e minuut.
Break Point bereikt de bal nog maar net als eerste. Break Point passt de bal in één keer door. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 48%, rovattila 52%.
Pri-Pri - rovattila 5:2