Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golf and darts PANDURI TG-JIU
Attack Tactiek Ops"SORPRESA"
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Carabelli passt de bal met de wreef. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse passt de bal met de wreef. Couñago rent richting de bal. Couñago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tognarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Couñago probeert naar een medespeler te passen. Höhle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse met een sublieme pass. Klungelig pakt Canavarro de bal. Canavarro geeft een hoge lob. Couñago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lecluyse geeft een hoge lob. Conca speelt de bal door. Maj kopt de bal weg. Carabelli is nu in balbezit. Carabelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. Couñago haalt uit met een fantastische trap. Conca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tognarelli rent richting de bal. Tognarelli passt de bal in één keer door. Couñago rent richting de bal. Couñago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lecluyse speelt de bal door. Maj probeert naar een medespeler te passen. Carabelli rent richting de bal. Carabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - PANDURI TG-JIU 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golf and darts 71%, PANDURI TG-JIU 29%.
Golf and darts - PANDURI TG-JIU 0:1

46e minuut.
Arantegui komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nelkowski geeft de bal voor. Canavarro is nu in balbezit. Canavarro met een sublieme pass. Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. Couñago schiet op doel. Conca bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Maj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arantegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantegui geeft een lange en hoge pass. Canavarro geeft een hoge lob. Conca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Couñago rent richting de bal. Couñago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golf and darts - PANDURI TG-JIU 0:2

63e minuut.
Maj onderschept slim de pass. Maj geeft de bal voor. Carabelli kopt de bal weg. Couñago is nu in balbezit. Couñago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Canavarro kopt de bal weg. Lecluyse met een sublieme pass. Couñago is nu in balbezit. Arantegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Conca trapt de bal weg. Kurttekin met een sublieme pass. Dambor is nu in balbezit. Dambor geeft de bal voor. Nicolalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arantegui heeft problemen om de bal te vangen. Tudela speelt de bal door. Janocha verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dambor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golf and darts 51%, PANDURI TG-JIU 49%.
Golf and darts - PANDURI TG-JIU 0:2