Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Spezia
442 ballerino Tactiek 43w2.low
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 65.3
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Del Debbio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mroziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ochoa trapt de bal weg van het doel. Terenzi kopt de bal weg. Picamiolos met een sublieme pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raščić rent richting de bal. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:1

14e minuut.
Terenzi passt de bal zonder na te denken. Soriente is nu in balbezit. Soriente geeft een lange en hoge pass. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mroziak kopt de bal weg. Budel bereikt de bal nog maar net als eerste. Budel met een sublieme pass. Santarém Leite kan de bal niet met de borst controleren. Santarém Leite schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg.

19e minuut.
Arroyo passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Raščić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:2

24e minuut.
Rigone onderschept slim de pass. Rigone geeft een lange en hoge pass. Raščić kopt de bal weg. Arroyo probeert de bal met de borst te controleren. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ochoa met een harde bal richting middenveld. Picamiolos kopt de bal weg. Soriente speelt de bal door. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pommier onderschept slim de pass. Pommier geeft de bal voor. Santarém Leite kopt de bal weg. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Picamiolos geeft de bal voor. Daar is Gidaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santarém Leite rent richting de bal. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite speelt de bal door. Arroyo controleert de bal met de borst. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:3

34e minuut.
Del Debbio onderschept slim de pass. Salamoni geeft een lange en hoge pass. Gidaris rent richting de bal. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ochoa met een harde bal richting middenveld. Klještanović kopt de bal weg. Rigone heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Salamoni bokst de bal weg.

36e minuut.
Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo is nu in balbezit. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Ochoa bokst de bal weg.

43e minuut.
Pommier is nu in balbezit. Pommier geeft een lange en hoge pass. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:4

45e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo speelt de bal door. Soriente met een sublieme pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
van Loen neemt de hoekschop. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 60%, Spezia 40%.
il ballerino - Spezia 0:4

63e minuut.
Raščić rent richting de bal. Raščić geeft de bal voor. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Santarém Leite probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen met een sublieme pass. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:5

66e minuut.
Budel met een snelle inworp. Soriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriente probeert naar een medespeler te passen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Salamoni probeert naar een medespeler te passen. Lah heeft problemen om de bal te vangen. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite geeft een hoge lob. Arroyo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen passt de bal in één keer door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:6

86e minuut.
Rigone verovert de bal door een tackle van achteren. Rigone geeft een lange en hoge pass. van Loen heeft problemen om de bal te vangen. van Loen geeft een lange en hoge pass. Arroyo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Spezia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 64%, Spezia 36%.
il ballerino - Spezia 0:7