Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio Mola F.C.
352 Tactiek lino banfi
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 65
good Schieten incredible
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev passt de bal in één keer door. Kantar is nu in balbezit. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Bakero trapt de bal weg van het doel. Gurău kopt de bal weg. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Peshev met de inworp. Gurău met een sublieme pass. Mikyska probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rejkowski zal de hoekschop nemen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçay is nu in balbezit. Karaçay passt de bal in één keer door. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

10e minuut.
Veér heeft problemen om de bal te vangen. Logara rent richting de bal. Logara geeft de bal voor. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rejkowski controleert de bal met de borst. Rejkowski met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mola F.C. 0:1

25e minuut.
Paić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paić passt de bal zonder na te denken. Logara probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Logara met een sublieme pass. Mikyska is nu in balbezit. Mikyska passt de bal in één keer door. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

35e minuut.
Panchev geeft een lange en hoge pass. de Matos kopt de bal weg. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rejkowski passt de bal in één keer door. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar passt de bal in één keer door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 68%, Mola F.C. 32%.
grandelazio - Mola F.C. 0:1

46e minuut.
Peshev verovert de bal door een tackle van achteren. Peshev probeert naar een medespeler te passen. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft de bal voor. Kantar springt en kopt de bal. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Winiecki heeft problemen om de bal te vangen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mola F.C. 0:2

49e minuut.
Peshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev geeft de bal voor. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mola F.C. 0:3

50e minuut.
Kantar is nu in balbezit. Poveda onderschept slim de pass. Poveda geeft de bal voor. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Logara rent richting de bal. Mikyska rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petikyan. Petikyan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sergent geeft een lange en hoge pass. Pănican rent richting de bal. Pănican geeft een hoge lob. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

59e minuut.
de Matos onderschept slim de pass. de Matos probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Mola F.C. 0:4

64e minuut.
Mikyska passt de bal met de wreef. de Matos is nu in balbezit. de Matos passt de bal met de wreef. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Bakero bokst de bal weg. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. Met opzet legt Karaçay zijn tegenspeler op de grond. Karaçay krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Peshev geeft de bal voor. Bakero probeert naar een medespeler te passen. Gurău kopt de bal weg. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rejkowski geeft een hoge lob. de Matos kan de bal niet met de borst controleren. Sergent rent richting de bal. de Matos onderschept slim de pass. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Peshev passt de bal zonder na te denken. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft een lange en hoge pass. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ... Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Peshev probeert naar een medespeler te passen. de Matos is nu in balbezit. Winiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Winiecki krijgt een gele kaart. de Matos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kantar neemt de penalty, wat een uithaal! Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Arbeloa heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. Sergent rent richting de bal. de Matos verovert de bal door een tackle van achteren. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Panchev met een sublieme pass. Peshev geeft een lange en hoge pass. Kantar kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Paić rent richting de bal. Logara is nu in balbezit. Logara geeft een hoge lob. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 66%, Mola F.C. 34%.
grandelazio - Mola F.C. 0:4