Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team A.C. Divino Amore
gioele1 Tactiek 4-1-2-3 bis
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 55.1
good Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Mougin kopt de bal weg. Cagnazzo rent richting de bal. Cagnazzo passt de bal in één keer door. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nae maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koutsoftas met een snelle inworp. Cagnazzo speelt de bal door. Hébert is nu in balbezit. Hébert haalt uit met een fantastische trap. Nae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bracciale is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pleśnar geeft een hoge lob. Hébert is nu in balbezit. Met opzet legt Bobbiese zijn tegenspeler op de grond. Bobbiese krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale passt de bal in één keer door. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar draait met de bal, schiet en ... Nae verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Cagnazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marjakangas. Cagnazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen. Nae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bobbiese geeft een lange en hoge pass. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk geeft een hoge lob. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale draait met de bal, schiet en ... Nae probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov passt de bal met de wreef. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 0:2

27e minuut.
Cagnazzo speelt de bal door. Marczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczuk passt de bal in één keer door. Hébert heeft problemen om de bal te vangen. Hébert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grispan probeert naar een medespeler te passen. Marczuk probeert de bal aan de voet te houden. Hébert rent richting de bal. Hébert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hovančák de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baloomao verovert de bal door een tackle van achteren. Baloomao met een sublieme pass. Zangrandi is nu in balbezit. Zangrandi geeft een hoge lob. Petruzzelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 1:2

44e minuut.
Fanucci speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cagnazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marczuk geeft de bal voor. Bracciale maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 69%, A.C. Divino Amore 31%.
joel team - A.C. Divino Amore 1:2

47e minuut.
Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mougin is nu in balbezit. Pleśnar onderschept slim de pass. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. Nae maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 1:3

49e minuut.
Cagnazzo rent richting de bal. Cagnazzo geeft de bal voor. Fanucci kopt de bal weg. Daar is Hébert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hébert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bakker probeert naar een medespeler te passen. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar geeft een lange en hoge pass. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marczuk kopt de bal weg. Hébert is nu in balbezit. Hébert probeert naar een medespeler te passen. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale haalt uit met een fantastische trap. Nae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cagnazzo zal de hoekschop nemen. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baloomao met de inworp. Mougin speelt de bal door. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 1:4

76e minuut.
Cagnazzo speelt de bal door. Hébert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hébert probeert naar een medespeler te passen. Bracciale rent richting de bal. Bracciale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - A.C. Divino Amore 1:5

80e minuut.
Csöregh verovert de bal door een tackle van achteren. Csöregh passt de bal in één keer door. Marczuk met een sublieme pass. Hébert rent richting de bal. Hébert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 64%, A.C. Divino Amore 36%.
joel team - A.C. Divino Amore 1:5