Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Magiruz Ombre Rosse
JH9 Tactiek SOCIALISMA
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 60.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Caro geeft een lange en hoge pass. Selleri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudás rent richting de bal. Dudás schiet op doel. Caroleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:1

7e minuut.
Argirò rent richting de bal. Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás passt de bal zonder na te denken. Cammardella rent richting de bal. Cammardella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Iacovone de bal. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Cammardella rent richting de bal. Cammardella haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:2

22e minuut.
Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia passt de bal in één keer door. Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammardella haalt uit met een fantastische trap. Caroleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:3

31e minuut.
Mommers geeft de bal voor. Lorenzi is nu in balbezit. Dudás onderschept slim de pass. Dudás haalt uit met een fantastische trap. Caroleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:4

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caroleo niet meer kan verder spelen. Memé komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Arbizzani geeft een hoge lob. Inworp. Di Masio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudás rent richting de bal. Dudás haalt uit met een fantastische trap. Memé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Leuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuchi geeft de bal voor. Borghetti probeert de bal met de borst te controleren. Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammardella schiet op doel. Memé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:5

41e minuut.
Mommers passt de bal zonder na te denken. Lorenzi is nu in balbezit. Dudás onderschept slim de pass. Dudás haalt uit met een fantastische trap. Memé probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dudás rent richting de bal. Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Borghetti ... Strafschop! Cammardella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cammardella kan niet meer verder spelen. Sladil komt het veld opgelopen. Sladil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 76%, Ombre Rosse 24%.
les Magiruz - Ombre Rosse 0:6

46e minuut.
Mommers speelt de bal door. Zampati speelt de bal door. Cuccus geeft een hoge lob. Di Masio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Masio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petza met een sublieme pass. Dudás rent richting de bal. Dudás haalt uit met een fantastische trap. Memé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:7

62e minuut.
Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladil is nu in balbezit. Mommers rent richting de bal. Mommers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mommers kan de bal niet met de borst controleren. Mommers passt de bal in één keer door. Dudás is nu in balbezit. Dudás haalt uit met een fantastische trap. Memé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:8

65e minuut.
Klungelig pakt Arbizzani de bal. Dudás rent richting de bal. Sladil rent richting de bal. Sladil schiet op doel. Memé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:9

71e minuut.
Zampati geeft de bal voor. Sladil kopt de bal weg. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás draait met de bal, schiet en ... Memé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Sladil verovert de bal door een tackle van achteren. Sladil geeft een lange en hoge pass. Di Masio kopt de bal weg. Dudás rent richting de bal. Dudás schiet op doel. Memé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Di Masio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi speelt de bal door. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Iacovone met een sublieme pass. Buitenspel voor Selleri. Goede buitenspelval van de verdediging. Cuccus neemt vlug de vrije trap. Sladil is nu in balbezit. Sladil schiet op doel. Memé bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Sladil rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:10

80e minuut.
Petza is nu in balbezit. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu passt de bal met de wreef. Sladil is nu in balbezit. Sladil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sladil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladil draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 0:11

82e minuut.
Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommers is nu in balbezit. Mommers probeert naar een medespeler te passen. Sladil is nu in balbezit. Sladil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leuchi geeft een lange en hoge pass. Rinaudi kan de bal niet met de borst controleren. Moccia rent richting de bal. Moccia haalt uit met een fantastische trap. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 1:11

89e minuut.
Doeltrap. Memé trapt de bal weg. Cuccus kopt de bal weg. Sladil is nu in balbezit. Sladil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Ombre Rosse 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 73%, Ombre Rosse 27%.
les Magiruz - Ombre Rosse 1:12