Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città dei Candelieri Poveri Diavoli
FOZZATORRESE Tactiek D5
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Drechsler speelt de bal door. Ovesson heeft problemen om de bal te vangen. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson rent richting de bal. Ovesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 1:0

6e minuut.
Manca is nu in balbezit. Spadone bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadone geeft een hoge lob. Squillace maakt een snoekduik en kopt de bal. Korjus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denigris is nu in balbezit. Ovesson verovert de bal door een tackle van achteren. Ovesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandorlini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Russi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città dei Candelieri 45%, Poveri Diavoli 55%.
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:0

46e minuut.
Aporti komt het veld opgelopen. Cuccarede komt het veld opgelopen. Wolny komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Aporti kopt de bal weg. de Theux de Meylandt heeft problemen om de bal te vangen. Manca is nu in balbezit. Manca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:1

68e minuut.
Pepper rent richting de bal. Pepper geeft een lange en hoge pass. Marcola heeft problemen om de bal te vangen. Manca is nu in balbezit. Manca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreno heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuccarede neemt de hoekschop. Manca maakt een snoekduik en kopt de bal. Korjus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aporti rent richting de bal. De bal raakt de paal. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:2

72e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuccarede geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manca springt en kopt de bal. Korjus bokst de bal weg.

75e minuut.
Marcola geeft de bal voor. Pastva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spadone. Spadone krijgt een gele kaart. Pastva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Pepper rent richting de bal. Pepper passt de bal zonder na te denken. Aporti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aporti schiet op doel. Korjus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:3

79e minuut.
Wolny geeft een hoge lob. Daar is Manca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aporti is nu in balbezit. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cuccarede rent richting de bal. Cuccarede geeft een lange en hoge pass. Aporti rent richting de bal. Aporti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città dei Candelieri 65%, Poveri Diavoli 35%.
Città dei Candelieri - Poveri Diavoli 2:3