Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. S. A Mani Basse
304 Tactiek Q2-WR-3-PR
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Rammer heeft problemen om de bal te vangen. Lo Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdyli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zadek is nu in balbezit. Zadek geeft een lange en hoge pass. Gardović rent richting de bal. Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long schiet op doel. Corto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Şüküroğlu rent richting de bal. Jakovinović is nu in balbezit. Peresada onderschept slim de pass. Peresada geeft de bal voor. Abdyli krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu bokst de bal weg.

19e minuut.
Ariano passt de bal met de wreef. Dobrota geeft een hoge lob. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Loffredo de bal onder controle te krijgen. Lo Monaco kopt de bal weg. Daar is van de Korput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - A Mani Basse 1:0

35e minuut.
Dobrota met een sublieme pass. Abdyli rent richting de bal. Abdyli probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu schiet op doel. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gardović geeft de bal voor. Abdyli kopt de bal weg. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu schiet op doel. Ştefănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. S. - A Mani Basse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 50%, A Mani Basse 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. S. - A Mani Basse 1:1

52e minuut.
Gardović onderschept slim de pass. Ariano speelt de bal door. Peresada probeert naar een medespeler te passen. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Canteros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peresada met een snelle inworp. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stemler onderschept slim de pass. Stemler passt de bal in één keer door. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap. Corto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - A Mani Basse 2:1

64e minuut.
Rammer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Loffredo begaat een overtreding. Loffredo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Burian komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ariano passt de bal met de wreef. Dobrota rent richting de bal. Dobrota met een sublieme pass. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Peresada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu geeft de bal voor. Abdyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ştefănescu bokst de bal weg.

75e minuut.
Burian probeert naar een medespeler te passen. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Abdyli springt en kopt de bal. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. S. - A Mani Basse 2:2

79e minuut.
Peresada passt de bal met de wreef. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli passt de bal met de wreef. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Peresada geeft een hoge lob. Abdyli kopt de bal weg. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - A Mani Basse 2:3

89e minuut.
Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Canteros probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peresada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 63%, A Mani Basse 37%.
F. C. S. - A Mani Basse 2:3