Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herta Vernello ASD Kyteler
4-3-3 Tactiek 442_difclose
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
De Meza kopt de bal weg. Piech rent richting de bal. Baharuddin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koprivarov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De Meza is nu in balbezit. De Meza passt de bal in één keer door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een lange en hoge pass. Engel krijgt zijn hoofd ertegen. Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Preto is nu in balbezit. Koprivarov maakt een afschuwelijke overtreding. Preto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihart met een snel genomen vrije trap. Preto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Voinescu passt de bal in één keer door. De Meza rent richting de bal. De Meza geeft een hoge lob. Engel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Kyteler 1:0

44e minuut.
Mihart geeft de bal voor. Zora heeft problemen om de bal te vangen. Preto is nu in balbezit. Lerga rent richting de bal. Lerga schiet op doel. Jerlicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 52%, Kyteler 48%.
Herta Vernello ASD - Kyteler 1:0

49e minuut.
Mihart passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kuchar rent richting de bal. De Meza onderschept slim de pass. De Meza speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech draait met de bal, schiet en ... Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Baharuddin geeft de bal voor. Koprivarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Piech de bal. Piech geeft de bal voor. Engel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Swoboda de bal. Swoboda passt de bal zonder na te denken. Leopardo speelt de bal door. Lerga rent richting de bal. Lerga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Douglas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mastromarino komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cadre geeft de bal voor. Preto kopt de bal weg. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Lerga verovert de bal door een tackle van achteren. Lerga draait met de bal, schiet en ... Jerlicz bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Leopardo met de inworp. Douglas geeft een hoge lob. De Meza rent richting de bal. De Meza geeft de bal voor. Naumović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kuchar is nu in balbezit. De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De Meza met een sublieme pass. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 40%, Kyteler 60%.
Herta Vernello ASD - Kyteler 1:0