Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Capua 2023 A.C. AGRA
Mine Tactiek marco 523 s
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46 gemiddelde waardering 62
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Porvali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Tauchmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Papała de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:1

5e minuut.
Miladinović passt de bal met de wreef. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro onderschept slim de pass. Furnaro haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:2

19e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier speelt de bal door. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu kopt de bal weg. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:3

27e minuut.
Valintas geeft een lange en hoge pass. Porvali kopt de bal weg. Furnaro is nu in balbezit. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Tauchmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porvali is nu in balbezit. Porvali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:4

30e minuut.
Miladinović met een snelle inworp. Fossier rent richting de bal. Fossier speelt de bal door. Porvali is nu in balbezit. Porvali speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Azor kopt de bal weg. Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro passt de bal in één keer door. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu schiet op doel. Tauchmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Karolkiewicz geeft een hoge lob. Papała rent richting de bal. Furnaro verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 76%, A.C. AGRA 24%.
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:5

46e minuut.
Alaba komt het veld opgelopen. Paukszt komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Papała de bal. Papała geeft een hoge lob. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Valintas speelt de bal door. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:6

64e minuut.
Azor rent richting de bal. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:7

65e minuut.
Pană passt de bal zonder na te denken. Azor controleert de bal met de borst. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:8

66e minuut.
Buitenspel voor Furnaro. Goede buitenspelval van de verdediging. Tauchmann neemt vlug de vrije trap. Zener kopt de bal weg. Porvali is nu in balbezit. Porvali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azor heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu met een sublieme pass. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:9

70e minuut.
Papała rent richting de bal. Porvali verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Tauchmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Porvali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porvali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:10

75e minuut.
Fossier speelt de bal door. Surman is nu in balbezit. Porvali onderschept slim de pass. Porvali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pană rent richting de bal. Valintas onderschept slim de pass. Valintas passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Iordãnescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Furnaro de bal. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro onderschept slim de pass. Furnaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović geeft een hoge lob. Furnaro rent richting de bal. Furnaro draait met de bal, schiet en ... Tauchmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Porvali bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:11

86e minuut.
Valintas rent richting de bal. Valintas geeft de bal voor. Papała heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro is nu in balbezit. Furnaro met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Capua 2023 60%, A.C. AGRA 40%.
Olimpia Capua 2023 - A.C. AGRA 0:11