Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Town Tomo
My 442 up Tactiek 2022 att AA
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Larraín kopt de bal weg. Klungelig pakt Domokos de bal. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. Indyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Tomo 0:1

7e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Revaj passt de bal zonder na te denken. Scida speelt de bal door. Klungelig pakt Martellenghi de bal. Martellenghi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Tomo 0:2

12e minuut.
Conti Gherardi is nu in balbezit. Wilim onderschept slim de pass. Wilim probeert naar een medespeler te passen. Laraignee rent richting de bal. Laraignee schiet op doel. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Revaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daggiano de bal. Revaj geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martellenghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedvídek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Indyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Tomo 0:3

23e minuut.
Revaj probeert naar een medespeler te passen. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol met een sublieme pass. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol passt de bal in één keer door. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Tomo 0:4

30e minuut.
Larraín rent richting de bal. Larraín geeft een hoge lob. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap. Urrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Indyk speelt de bal door. Dandolo probeert naar een medespeler te passen. Larraín probeert de bal aan de voet te houden. Revaj geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wilim rent richting de bal. Armas is nu in balbezit. Armas geeft een hoge lob. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap. Indyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dandolo geeft een lange en hoge pass. Dall`Agnol geeft de bal voor. Nedvídek kopt de bal weg. Daggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daggiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 70%, Tomo 30%.
Orange Town - Tomo 0:4

46e minuut.
Mövlüyarov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Conti Gherardi is nu in balbezit. Mövlüyarov onderschept slim de pass. Mövlüyarov speelt de bal door. Wilim rent richting de bal. Wilim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mövlüyarov met een snelle inworp. Mejía met een sublieme pass. Wilim is nu in balbezit. Wilim draait met de bal, schiet en ... Urrutia bokst de bal weg.

57e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Armas geeft een hoge lob. Dall`Agnol kopt de bal weg. Martellenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martellenghi draait met de bal, schiet en ... Indyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Domokos is nu in balbezit. Domokos speelt de bal door. Scida rent richting de bal. Scida geeft de bal voor. Dall`Agnol krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véliz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Armas kopt de bal weg. Revaj rent richting de bal. Revaj geeft een hoge lob. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Revaj geeft de bal voor. Nedvídek rent richting de bal. Cranson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cranson krijgt een gele kaart. Nedvídek raakt geblesseerd tijdens het duel. Nedvídek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Indyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - Tomo 0:5

76e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Revaj speelt de bal door. Nedvídek probeert naar een medespeler te passen. Daggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daggiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prinssen met de inworp. Revaj is nu in balbezit. Revaj passt de bal met de wreef. Daggiano rent richting de bal. Daggiano geeft een hoge lob. Indyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Mövlüyarov met de inworp. Mejía met een sublieme pass. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Urrutia bokst de bal weg.

83e minuut.
Dandolo met een sublieme pass. Mövlüyarov rent richting de bal. Mövlüyarov passt de bal in één keer door. Wilim is nu in balbezit. Wilim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bazzan de bal. Véliz onderschept slim de pass. Véliz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dandolo is nu in balbezit. Dandolo geeft een lange en hoge pass. Nedvídek rent richting de bal. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 57%, Tomo 43%.
Orange Town - Tomo 0:5