Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterprise Spezia Mao International
10 Tactiek 4-4-2 2.1 New
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.5 gemiddelde waardering 71
good Schieten formidable
solid Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Dzielski geeft een hoge lob. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano passt de bal zonder na te denken. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Mao International 0:1

11e minuut.
Alatalu is nu in balbezit. Alatalu speelt de bal door. Nummi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummi haalt uit met een fantastische trap. Pedrun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enterprise Spezia - Mao International 1:1

20e minuut.
Cunsolo geeft een lange en hoge pass. Campiglia kan de bal niet met de borst controleren. Bolonja is nu in balbezit. Kiribatiano verovert de bal door een tackle van achteren. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk geeft een hoge lob. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Mao International 1:2

39e minuut.
Bulsis met een sublieme pass. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Scheglov rent richting de bal. Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski passt de bal zonder na te denken. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 58%, Mao International 42%.
Enterprise Spezia - Mao International 1:2

46e minuut.
Chełmicki probeert naar een medespeler te passen. Cunsolo heeft problemen om de bal te vangen. Cunsolo geeft de bal voor. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano schiet op doel. De bal raakt de paal. Bolonja heeft problemen om de bal te vangen. Kiribatiano verovert de bal door een tackle van achteren. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. Damián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Scheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Damián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Mao International 1:3

61e minuut.
Buitenspel voor Krawężnik. Goede buitenspelval van de verdediging. Kruiver komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Campiglia passt de bal zonder na te denken. Laroche is nu in balbezit. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ramoni rent richting de bal. Kinderevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Kinderevičius geeft de bal voor. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Scheglov rent richting de bal. Scheglov passt de bal in één keer door. Goitia Peña speelt de bal door. Pirk is nu in balbezit. Pirk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 60%, Mao International 40%.
Enterprise Spezia - Mao International 1:3