Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Stamiano
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24028
Royal Flush Gretese
Agghiaggiande Tactiek aoo1m
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio onderschept slim de pass. Amadio geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ... Urrechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni geeft een lange en hoge pass. Michelino heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba geeft een hoge lob. Giejsztorewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ryczel heeft problemen om de bal te vangen. Figone probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:1

19e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ryczel de bal. Figone rent richting de bal. Figone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft de bal voor. Klungelig pakt Baruffo de bal. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bensi met een sublieme pass. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni geeft een lange en hoge pass. Samba Ba geeft de bal voor. Figone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:2

34e minuut.
Bussemi kopt de bal weg. Zen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berdys. Berdys krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bussemi onderschept slim de pass. Bussemi passt de bal in één keer door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft de bal voor. Giejsztorewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:3

43e minuut.
Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi passt de bal met de wreef. Ryczel is nu in balbezit. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel. Urrechea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 55%, Gretese 45%.
Royal Flush - Gretese 0:3

51e minuut.
Ðức Phi is nu in balbezit. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba passt de bal in één keer door. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel. Urrechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Catagini de bal. Altküla onderschept slim de pass. Met opzet legt Amadio zijn tegenspeler op de grond. Amadio krijgt een gele kaart. Altküla raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bardoni de bal. Bardoni geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ryczel kan de bal niet met de borst controleren. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bussemi passt de bal in één keer door. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone haalt uit met een fantastische trap. Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:5

67e minuut.
Bussemi passt de bal in één keer door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba speelt de bal door. Figone heeft problemen om de bal te vangen. Figone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Samba Ba de bal. Samba Ba geeft een hoge lob. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz haalt uit met een fantastische trap. Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - Gretese 0:6

77e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Ðức Phi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bussemi geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bussemi onderschept slim de pass. Bussemi met een sublieme pass. Samba Ba speelt de bal door. Figone rent richting de bal. Figone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ponce met een snelle inworp. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini speelt de bal door. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Buitenspel voor Figone. Goede buitenspelval van de verdediging. Davidson komt het veld opgelopen. Cămătaru komt het veld opgelopen. Happel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 52%, Gretese 48%.
Royal Flush - Gretese 0:6