Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Puzzonese F.C.
New Tactiek Temp 9-9
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
36.6 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een hoge lob. Roşu speelt de bal door. Zehren heeft problemen om de bal te vangen. Zehren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gebert is nu in balbezit. Fengler begaat een overtreding. Gebert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sica onderschept slim de pass. Sica geeft een hoge lob. Gebert rent richting de bal. Gebert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Serrano rent richting de bal. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sica de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci geeft de bal voor. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Serrano de bal. Stroppari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mulazzano met een sublieme pass. Turrisi geeft een hoge lob. Gerszberg kopt de bal weg. Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:1

32e minuut.
Foldyna geeft de bal voor. Zehren rent richting de bal. Bozza rent richting de bal. Zehren verovert de bal door een tackle van achteren. Zehren draait met de bal, schiet en ... Stroppari bokst de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Stroppari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:2

33e minuut.
Gerszberg onderschept slim de pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu geeft de bal voor. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Stroppari bokst de bal weg.

36e minuut.
Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Zehren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Stroppari bokst de bal weg.

39e minuut.
Foldyna rent richting de bal. Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Serrano speelt de bal door. Zehren rent richting de bal. Zehren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:3

41e minuut.
Janáček heeft problemen om de bal te vangen. Janáček geeft de bal voor. Zehren kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 76%, Puzzonese F.C. 24%.
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:3

47e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een lange en hoge pass. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Stroppari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:4

48e minuut.
Roşu passt de bal in één keer door. Foldyna rent richting de bal. Roşu is nu in balbezit. Roşu geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:5

64e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Bozza kopt de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass. Roşu springt en kopt de bal. Stroppari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:6

66e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Foldyna passt de bal in één keer door. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... Stroppari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Foldyna rent richting de bal. Roşu is nu in balbezit. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Zehren is nu in balbezit. Zehren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:7

73e minuut.
Masci geeft een lange en hoge pass. Roşu is nu in balbezit. Roşu passt de bal met de wreef. Zehren is nu in balbezit. Zehren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Masci de bal onder controle te krijgen. Janáček geeft een lange en hoge pass. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... Stroppari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:8

85e minuut.
Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Zehren rent richting de bal. Zehren draait met de bal, schiet en ... Stroppari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tacchino kopt de bal weg. Sabbatini rent richting de bal. Sabbatini passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 79%, Puzzonese F.C. 21%.
Juventus F.C. - Puzzonese F.C. 0:8