Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Dukla Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12000
Dukla vinceremoiltricolor
A1 Tactiek NAZIONALE523
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een lange en hoge pass. Savelli kopt de bal weg. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Serafini met een harde bal richting middenveld. Boussard kopt de bal weg. Venturini is nu in balbezit. Venturini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Deniro controleert de bal met de borst. Deniro passt de bal in één keer door. Nascimbeni heeft problemen om de bal te vangen. Venturini rent richting de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hernádi kopt de bal weg. Boussard speelt de bal door. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel. Serafini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 0:1

9e minuut.
Venturini geeft de bal voor. Klungelig pakt Nascimbeni de bal. Chiapparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapparini haalt uit met een fantastische trap. Serafini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 0:2

10e minuut.
Venturini rent richting de bal. Serafini speelt de bal door. Hernádi kopt de bal weg. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mengozzi probeert naar een medespeler te passen. Mossa is nu in balbezit. Santos geeft een hoge lob. Venturini is nu in balbezit. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Serafini speelt de bal door. Boussard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mengozzi de bal. Chiapparini rent richting de bal. Chiapparini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Venturini is nu in balbezit. Venturini passt de bal zonder na te denken. Hernádi probeert naar een medespeler te passen. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. Serafini bokst de bal weg. Salvaterra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trzeciakiewicz komt het veld opgelopen. Hernádi met een snelle inworp. Savelli rent richting de bal. Savelli geeft een lange en hoge pass. Chiapparini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Savelli rent richting de bal. Savelli geeft een lange en hoge pass. Sacerdoti probeert de bal aan de voet te houden. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Boussard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiapparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiapparini geeft een lange en hoge pass. Savelli rent richting de bal. Savelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 82%, vinceremoiltricolor 18%.
Dukla - vinceremoiltricolor 0:2

47e minuut.
Deniro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Venturini maakt een snoekduik en kopt de bal. Serafini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Savelli is nu in balbezit. Savelli heeft problemen om de bal te vangen. Savelli probeert naar een medespeler te passen. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hernádi speelt de bal door. Savelli probeert naar een medespeler te passen. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... Serafini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 0:3

58e minuut.
Daar is Mossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savin verovert de bal door een tackle van achteren. Boussard rent richting de bal. Boussard geeft de bal voor. Chiapparini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zimmermann geeft een lange en hoge pass. Daar is Deniro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. Serafini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 0:4

64e minuut.
Hernádi speelt de bal door. Savelli rent richting de bal. Savelli geeft een hoge lob. Venturini springt en kopt de bal. Serafini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 0:5

74e minuut.
Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli speelt de bal door. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Mengozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengozzi geeft de bal voor. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. Mavris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - vinceremoiltricolor 1:5

84e minuut.
Chiapparini passt de bal met de wreef. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi passt de bal in één keer door. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel. Serafini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 80%, vinceremoiltricolor 20%.
Dukla - vinceremoiltricolor 1:5