Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Izy FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3089
Izy FC Tributario
Normal Tactiek amerina
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Buchiniz heeft problemen om de bal te vangen. Pócsik verovert de bal door een tackle van achteren. Pócsik passt de bal met de wreef. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel. Vasari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
D`Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei speelt de bal door. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vasari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
D`Arcangelo rent richting de bal. Vercellesi verovert de bal door een tackle van achteren. Vercellesi geeft een hoge lob. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Della Giovampaola de bal. Della Giovampaola passt de bal zonder na te denken. Maftei speelt de bal door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Merlo probeert naar een medespeler te passen. Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercellesi passt de bal in één keer door. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aino trapt de bal weg. Grealish probeert de bal aan de voet te houden. Grealish passt de bal zonder na te denken. Dragojević rent richting de bal. Dragojević geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:1

28e minuut.
Berro verovert de bal door een tackle van achteren. Berro geeft een lange en hoge pass. Danero kopt de bal weg. Vercellesi rent richting de bal. Vercellesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vercellesi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Berro de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dragojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dragojević met een sublieme pass. Grealish rent richting de bal. Grealish passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vasari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:2

39e minuut.
Grealish rent richting de bal. Grealish passt de bal in één keer door. Vercellesi is nu in balbezit. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish geeft de bal voor. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vasari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:3

43e minuut.
Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcangelo is nu in balbezit. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:4

45e minuut.
Maftei passt de bal met de wreef. Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izy FC 76%, Tributario 24%.
Izy FC - Tributario 0:5

51e minuut.
Aino heeft problemen om de bal te vangen. Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercellesi probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:6

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Berro de bal onder controle te krijgen. Grealish is nu in balbezit. Grealish probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz schiet op doel. Vasari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:7

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grealish met de inworp. Dragojević geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dragojević is nu in balbezit. Klungelig pakt Dragojević de bal. Dragojević geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Vercellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercellesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Araszkiewicz speelt de bal door. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragojević probeert naar een medespeler te passen. Vercellesi rent richting de bal. Vercellesi schiet op doel. Vasari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vercellesi is nu in balbezit. Vercellesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Inworp. Grealish met de inworp. Dragojević geeft een lange en hoge pass. Vercellesi rent richting de bal. Vercellesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:8

83e minuut.
Maftei met een sublieme pass. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft de bal voor. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izy FC - Tributario 0:9

84e minuut.
Grealish passt de bal met de wreef. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragojević passt de bal met de wreef. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Aino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Danero de bal onder controle te krijgen. Pócsik met een sublieme pass. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Dioniso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercellesi onderschept slim de pass. Vercellesi speelt de bal door. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Maftei de bal onder controle te krijgen. Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal met de wreef. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. Vasari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dragojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araszkiewicz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Aino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasari met een sublieme pass. Pasquato probeert de bal aan de voet te houden. Grealish is nu in balbezit. Grealish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izy FC 85%, Tributario 15%.
Izy FC - Tributario 0:9