Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
subsonik team Navigli UTD
copertura bis Tactiek 4v12 altissimo
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 38.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Oţelea speelt de bal door. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo speelt de bal door. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Calatro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Goñalons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fafián rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zab. Zab krijgt een gele kaart. Fafián is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goñalons met een snel genomen vrije trap. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Zápotský rent richting de bal. Zápotský passt de bal met de wreef. Daar is Elmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Završnik is nu in balbezit. Završnik speelt de bal door. Elmacı rent richting de bal. Elmacı draait met de bal, schiet en ... Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 1:0

31e minuut.
Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik speelt de bal door. Fafián is nu in balbezit. Fafián schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián onderschept slim de pass. Završnik rent richting de bal. Završnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 2:0

44e minuut.
Hornnes geeft de bal voor. Zápotský kopt de bal weg. Zab geeft de bal voor. Oţelea rent richting de bal. Oţelea schiet op doel. Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: subsonik team 41%, Navigli UTD 59%.
subsonik team - Navigli UTD 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Goñalons de bal. Goñalons passt de bal in één keer door. Zápotský geeft de bal voor. Završnik is nu in balbezit. Završnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 3:0

50e minuut.
Rietveld geeft een lange en hoge pass. Ferrieri rent richting de bal. Elmacı rent richting de bal. Elmacı haalt uit met een fantastische trap. Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo met een sublieme pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Calatro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 3:1

56e minuut.
Zápotský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biavaschi. Zápotský raakt geblesseerd tijdens het duel. Goñalons zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hornnes geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oţelea stond buitenspel. Rietveld maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı haalt uit met een fantastische trap. Carbonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 4:1

62e minuut.
Ferrieri met de inworp. Elmacı rent richting de bal. Hornnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elmacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elmacı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 5:1

63e minuut.
Hornnes passt de bal zonder na te denken. Altamura probeert de bal met de borst te controleren. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı draait met de bal, schiet en ... Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 6:1

71e minuut.
Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián passt de bal in één keer door. Goñalons probeert naar een medespeler te passen. Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab met een sublieme pass. Biavaschi met een sublieme pass. Završnik is nu in balbezit. Završnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tricerri passt de bal met de wreef. Završnik is nu in balbezit. Završnik passt de bal met de wreef. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Navigli UTD 7:1

77e minuut.
Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Završnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zab. Završnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Završnik komt bij de bal en schiet. Carbonini bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zápotský passt de bal met de wreef. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Završnik onderschept slim de pass. Završnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: subsonik team 19%, Navigli UTD 81%.
subsonik team - Navigli UTD 7:1