Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam Mediolanum Garbagnate
352 STRETTO Tactiek 4312_ADX_D4L_AA
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
31.3 gemiddelde waardering 53.6
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło speelt de bal door. Burroni is nu in balbezit. Grimani is nu in balbezit. Grimani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Catagini heeft problemen om de bal te vangen. Wyparło met een sublieme pass. Klungelig pakt Aslansoy de bal. Aslansoy geeft een hoge lob. Grimani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Panfili probeert naar een medespeler te passen. Mijnders heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders speelt de bal door. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aslansoy geeft de bal voor. Burroni rent richting de bal. Ghilardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burroni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burroni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:1

13e minuut.
Ghilardi kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Burroni rent richting de bal. Grimani rent richting de bal. Grimani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:2

16e minuut.
Ghilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mijnders met de inworp. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Panfili bokst de bal weg.

17e minuut.
Grimani is nu in balbezit. Grimani probeert naar een medespeler te passen. Burroni heeft problemen om de bal te vangen. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Panfili probeert naar een medespeler te passen. Mijnders kopt de bal weg. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:3

20e minuut.
Burroni kopt de bal weg. Daar is Aslansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslansoy met een sublieme pass. Grimani rent richting de bal. Grimani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani rent richting de bal. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnders speelt de bal door. Daar is Aslansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslansoy geeft een hoge lob. Burroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:4

27e minuut.
Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal met de wreef. Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy geeft een hoge lob. Grimani krijgt zijn hoofd ertegen. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:5

27e minuut.
Aslansoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mino heeft problemen om de bal te vangen. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani passt de bal met de wreef. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wyparło kan de bal niet met de borst controleren. Wyparło met een sublieme pass. Ghilardi rent richting de bal. Grimani onderschept slim de pass. Grimani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fissiraga geeft een hoge lob. Inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło geeft een hoge lob. Grimani maakt een snoekduik en kopt de bal. Panfili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghilardi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:6

34e minuut.
Donzelli geeft een hoge lob. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas passt de bal zonder na te denken. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

39e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva speelt de bal door. Grimani rent richting de bal. Grimani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mijnders geeft de bal voor. Marani probeert de bal aan de voet te houden. Burroni is nu in balbezit. Grimani rent richting de bal. Grimani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Di Mattia rent richting de bal. Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić passt de bal zonder na te denken. Mijnders geeft een lange en hoge pass. Burroni maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 81%, Mediolanum Garbagnate 19%.
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:6

46e minuut.
Arolat komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Crea bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Donzelli speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Burroni de bal. Marani rent richting de bal. Burroni verovert de bal door een tackle van achteren. Burroni draait met de bal, schiet en ... Grimani probeert de bal aan de voet te houden. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Mijnders kopt de bal weg. Wyparło speelt de bal door. Burroni rent richting de bal. Burroni haalt uit met een fantastische trap. Panfili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fissiraga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariotti met een snelle inworp. Salas rent richting de bal. Salas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burroni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:7

73e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić onderschept slim de pass. Milinić geeft de bal voor. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Fissiraga onderschept slim de pass. Fissiraga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Burroni kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Salas speelt de bal door. Wyparło geeft een hoge lob. Grimani maakt een snoekduik en kopt de bal. Panfili bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimani rent richting de bal. Ghilardi onderschept slim de pass. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mijnders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyparło rent richting de bal. Wyparło geeft de bal voor. Burroni rent richting de bal. Burroni haalt uit met een fantastische trap. Panfili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burroni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:8

86e minuut.
Marani met een sublieme pass. Klungelig pakt Abbruzzese de bal. Burroni is nu in balbezit. Grimani is nu in balbezit. Grimani draait met de bal, schiet en ... Panfili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:9

89e minuut.
Ghilardi geeft de bal voor. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Milinić geeft de bal voor. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ... Panfili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 78%, Mediolanum Garbagnate 22%.
AzzurriDreamTeam - Mediolanum Garbagnate 0:9