Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superba La Disperata
romboprofev Tactiek A3
55% Balbezit 45%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Iannuccilli met een sublieme pass. Zamara rent richting de bal. Zamara passt de bal met de wreef. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Melinc passt de bal zonder na te denken. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli passt de bal in één keer door. Follini rent richting de bal. Follini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Lelito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu geeft de bal voor. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - La Disperata 1:0

40e minuut.
Sciancalepore is nu in balbezit. Rizzari verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara rent richting de bal. Zamara geeft een lange en hoge pass. Aiuti kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casalegno bokst de bal weg.

42e minuut.
Zamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamara geeft een hoge lob. Lelito rent richting de bal. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superba 66%, La Disperata 34%.
Superba - La Disperata 1:0

48e minuut.
Dobrogeanu passt de bal met de wreef. Busco heeft problemen om de bal te vangen. Baldisser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldisser krijgt een gele kaart. Busco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capaccioli rent richting de bal. Paal! Capaccioli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - La Disperata 2:0

54e minuut.
Dobrogeanu geeft een lange en hoge pass. Follini kopt de bal weg. Rolco rent richting de bal. Rolco haalt uit met een fantastische trap. Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Follini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grajdoł. Follini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busco met een snel genomen vrije trap. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. Iannuccilli met de inworp. Zamara is nu in balbezit. Zamara passt de bal in één keer door. Iannuccilli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sciancalepore geeft een lange en hoge pass. Rizzari heeft problemen om de bal te vangen. Follini verovert de bal door een tackle van achteren. Follini draait met de bal, schiet en ... Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - La Disperata 3:0

73e minuut.
Dobrogeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Capaccioli kopt de bal weg. Klungelig pakt Rizzari de bal. Rolco is nu in balbezit. Rolco draait met de bal, schiet en ... Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sciancalepore zal de hoekschop nemen. Scicolone kopt de bal weg. Zamara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolco rent richting de bal. Rolco schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sciancalepore is nu in balbezit. Zamara verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara speelt de bal door. Clavelli rent richting de bal. Clavelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - La Disperata 3:1

82e minuut.
Lelito onderschept slim de pass. Lelito geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iannuccilli met de inworp. Zamara geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Iannuccilli passt de bal met de wreef. Zamara is nu in balbezit. Zamara met een sublieme pass. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superba 63%, La Disperata 37%.
Superba - La Disperata 3:1