Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carl zeiss breme Amanita
breme Tactiek Milky
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 59.4
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Bremer verovert de bal door een tackle van achteren. Bremer geeft een lange en hoge pass. Kelmas heeft problemen om de bal te vangen. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremer passt de bal met de wreef. Colledan rent richting de bal. Colledan haalt uit met een fantastische trap. Wojdała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Holmes geeft een lange en hoge pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Coval springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - Amanita 0:1

16e minuut.
Rajzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardynik met een snelle inworp. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Culincă geeft een lange en hoge pass. Bremer kopt de bal weg. Bogoşevschi heeft problemen om de bal te vangen. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mateo trapt de bal weg. Bremer kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelmas de bal. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een hoge lob. Gacka rent richting de bal. Gacka haalt uit met een fantastische trap. Wojdała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Colledan rent richting de bal. Soukas onderschept slim de pass. Soukas probeert naar een medespeler te passen. Belicov is nu in balbezit. Belicov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Belicov geeft een lange en hoge pass. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval schiet op doel. Wojdała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Culincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Culincă geeft een hoge lob. Coval kopt de bal weg. Gacka is nu in balbezit. Gacka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 69%, Amanita 31%.
carl zeiss breme - Amanita 0:1

50e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu geeft een hoge lob. Daar is Culincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel. Mateo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carl zeiss breme - Amanita 1:1

55e minuut.
Colledan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coval de bal. Holmes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coval neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - Amanita 1:2

67e minuut.
Baldisser rent richting de bal. Bremer verovert de bal door een tackle van achteren. Bremer passt de bal met de wreef. Coval is nu in balbezit. Coval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 78%, Amanita 22%.
carl zeiss breme - Amanita 1:2