Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5220
Maior C.S.K.A PISA
nuovo 352prova Tactiek tutti avanti
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 63.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Wodarz geeft een hoge lob. Skrypcik heeft problemen om de bal te vangen. Ellis rent richting de bal. Siderov is nu in balbezit. Siderov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Camossi niet meer kan verder spelen. Drożdżewski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Stumpf met een sublieme pass. Barrena geeft een lange en hoge pass. Siderov kopt de bal weg. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Skrypcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov rent richting de bal. Leśniak probeert naar een medespeler te passen. Stumpf geeft een hoge lob. Ellis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pospieszalski speelt de bal door. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leśniak de bal onder controle te krijgen. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Salamonas rent richting de bal. Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siderov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ellis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fabbiano geeft een hoge lob. Inworp. Barrena met de inworp. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Siderov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - C.S.K.A PISA 0:1

25e minuut.
Eviren onderschept slim de pass. Pospieszalski rent richting de bal. Eviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eviren krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cabona verovert de bal door een tackle van achteren. Cabona probeert naar een medespeler te passen. Barrena speelt de bal door. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - C.S.K.A PISA 0:2

32e minuut.
Barrena rent richting de bal. Barrena geeft de bal voor. Siderov rent richting de bal. Siderov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Skrypcik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrena met de inworp. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Barrena verovert de bal door een tackle van achteren. Barrena probeert naar een medespeler te passen. Wodarz is nu in balbezit. Wodarz geeft een lange en hoge pass. Drożdżewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barrena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siderov springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ellis de bal. Ellis schiet op doel. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 72%, C.S.K.A PISA 28%.
Maior - C.S.K.A PISA 0:2

46e minuut.
Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Ellis rent richting de bal. Ellis passt de bal in één keer door. Siderov rent richting de bal. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis passt de bal in één keer door. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - C.S.K.A PISA 0:3

54e minuut.
Stumpf geeft een hoge lob. Siderov kopt de bal weg. Daar is Fabbiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Barrena is nu in balbezit. Barrena passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - C.S.K.A PISA 0:4

73e minuut.
Salamonas geeft de bal voor. Inworp. Pospieszalski met de inworp. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Salamonas geeft een hoge lob. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf speelt de bal door. Pospieszalski geeft een lange en hoge pass. Ellis krijgt zijn hoofd ertegen. Drożdżewski bokst de bal weg.

80e minuut.
Wodarz geeft een lange en hoge pass. Skrypcik heeft problemen om de bal te vangen. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barrena passt de bal met de wreef. Peña geeft een hoge lob. Pospieszalski kopt de bal weg. Siderov rent richting de bal. Siderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 64%, C.S.K.A PISA 36%.
Maior - C.S.K.A PISA 0:4