Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MagicoPisa cani sciolti
SoloXlaMaglia Tactiek virtuale I
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.3 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Degli Abbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Abbati passt de bal zonder na te denken. Paulson rent richting de bal. Paulson schiet op doel. Sysio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - cani sciolti 0:1

17e minuut.
Holgersen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hajas de bal. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - cani sciolti 0:2

22e minuut.
Pescaru probeert naar een medespeler te passen. Guibert probeert de bal met de borst te controleren. Degli Abbati rent richting de bal. Degli Abbati draait met de bal, schiet en ... Bajur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Degli Abbati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degli Abbati geeft een lange en hoge pass. Skandaliaris geeft de bal voor. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Putaansuu passt de bal zonder na te denken. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mert neemt de hoekschop. Røyset kopt de bal weg. Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Degli Abbati is nu in balbezit. Degli Abbati speelt de bal door. Skandaliaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skandaliaris geeft de bal voor. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen. Sysio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 52%, cani sciolti 48%.
MagicoPisa - cani sciolti 0:2

54e minuut.
Putaansuu passt de bal met de wreef. Guibert heeft problemen om de bal te vangen. Guibert passt de bal zonder na te denken. Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała schiet op doel. Skulskis bokst de bal weg. Araqelyan kopt de bal weg. Mert speelt de bal door. Brondeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brondeel schiet op doel. Skulskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Hajas geeft de bal voor. Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Putaansuu probeert de bal aan de voet te houden. Paulson is nu in balbezit. Paulson passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Brondeel begaat een overtreding. Brondeel krijgt een gele kaart. Ledezma raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ledezma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Oliveira kopt de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Araqelyan maakt een afschuwelijke overtreding. Araqelyan krijgt een gele kaart. Ledezma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ledezma kan niet meer verder spelen. Kramflek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 52%, cani sciolti 48%.
MagicoPisa - cani sciolti 0:2