Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Murta Maria
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 37742
Porto Istana Richi team
4-1-2-3 Tactiek 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
van der Ven speelt de bal door. Fusari probeert naar een medespeler te passen. Van Himst is nu in balbezit. Somár onderschept slim de pass. Somár draait met de bal, schiet en ... Sabattoli bokst de bal weg.

5e minuut.
Farinelli is nu in balbezit. Farinelli passt de bal in één keer door. Caridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridi haalt uit met een fantastische trap. Eleftheriou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podio speelt de bal door. Sciannamblo is nu in balbezit. Sciannamblo geeft de bal voor. Crosato springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eleftheriou met een sublieme pass. Somár kopt de bal weg. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Richi team 0:1

11e minuut.
Farinelli geeft de bal voor. Díaz Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakić onderschept slim de pass. Crosato rent richting de bal. Crosato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Badivuku maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van der Ven rent richting de bal. Met opzet legt Sciannamblo zijn tegenspeler op de grond. Sciannamblo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Ruschinskij geeft de bal voor. Stilz kopt de bal weg. Ruschinskij rent richting de bal. Ruschinskij geeft een lange en hoge pass. van der Ven krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Caridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytkiewicz onderschept slim de pass. Korytkiewicz geeft een lange en hoge pass. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven haalt uit met een fantastische trap. Sabattoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ruschinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruschinskij met een sublieme pass. Somár bereikt de bal nog maar net als eerste. Somár schiet op doel. Sabattoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Tommasello de bal. Tommasello passt de bal zonder na te denken. Stilz bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven verovert de bal door een tackle van achteren. van der Ven schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Richi team 0:2

35e minuut.
Daar is Kostrzewa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tommasello rent richting de bal. Somár bereikt de bal nog maar net als eerste. Somár draait met de bal, schiet en ... Sabattoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tommasello is nu in balbezit. Tommasello draait met de bal, schiet en ... Sabattoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Richi team 0:3

38e minuut.
Korytkiewicz geeft een hoge lob. Farinelli probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridi rent richting de bal. Caridi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crosato heeft problemen om de bal te vangen. Podio probeert naar een medespeler te passen. Ruschinskij heeft problemen om de bal te vangen. Ruschinskij geeft een lange en hoge pass. Somár krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Badivuku onderschept slim de pass. Kostrzewa geeft een hoge lob. Crosato is nu in balbezit. Crosato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Richi team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 58%, Richi team 42%.
Porto Istana - Richi team 1:3

46e minuut.
Vecsei komt het veld opgelopen. Zirafi komt het veld opgelopen. Lustrinelli komt het veld opgelopen. Dediu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Draicchio komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zehtinski geeft een hoge lob. Uludağlı kopt de bal weg. Zirafi is nu in balbezit. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ... Sabattoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vecsei is nu in balbezit. Vecsei haalt uit met een fantastische trap. Sabattoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Vecsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruschinskij rent richting de bal. Ruschinskij geeft een hoge lob. Daar is Lustrinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Richi team 1:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sascia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murno komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zirafi geeft een hoge lob. Korytkiewicz is nu in balbezit. Caridi verovert de bal door een tackle van achteren. Caridi schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fusari passt de bal in één keer door. Lustrinelli rent richting de bal. Daar is Lustrinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Caridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caridi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farinelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sascia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 61%, Richi team 39%.
Porto Istana - Richi team 1:4