Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimalino AS Cajeta
3alto Tactiek 4V3|L
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 60.8
matig Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Zabidis draait met de bal, schiet en ... Zbozień probeert de bal aan de voet te houden. Toja is nu in balbezit. Toja geeft een hoge lob. Zabidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Andrzejewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejewicz schiet op doel. Yakarca bokst de bal weg. Zabidis rent richting de bal. Zabidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrzejewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabidis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Yakarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:1

40e minuut.
Toja geeft de bal voor. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbozień rent richting de bal. Zabidis onderschept slim de pass. Zabidis draait met de bal, schiet en ... Yakarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 73%, AS Cajeta 27%.
Mimalino - AS Cajeta 0:1

46e minuut.
Aruglia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Andrzejewicz is nu in balbezit. Yakarca probeert naar een medespeler te passen. Seaman met een sublieme pass. Daar is Toja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:2

52e minuut.
Toja passt de bal in één keer door. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis rent richting de bal. Zabidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:3

54e minuut.
Aruglia met een sublieme pass. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz passt de bal in één keer door. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlad komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Toja met een snelle inworp. Aruglia is nu in balbezit. Aruglia passt de bal in één keer door. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Seaman rent richting de bal. Toja begaat een overtreding. Seaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toja speelt de bal door. Seaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Chica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Toja is nu in balbezit. Toja geeft de bal voor. Vlad kopt de bal weg. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis draait met de bal, schiet en ... Yakarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts passt de bal in één keer door. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. Yakarca bokst de bal weg.

75e minuut.
Aruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Chica begaat een overtreding. Aruglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Aruglia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts geeft de bal voor. Zabidis springt en kopt de bal. Yakarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:5

76e minuut.
Georget met een sublieme pass. de la Chica rent richting de bal. Vlad onderschept slim de pass. Vlad geeft de bal voor. Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabidis rent richting de bal. Zabidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - AS Cajeta 0:6

83e minuut.
Inworp. Seaman met de inworp. Toja rent richting de bal. Toja geeft een lange en hoge pass. Vlad kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 71%, AS Cajeta 29%.
Mimalino - AS Cajeta 0:6