Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Azkaban
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 30000
Athletic Templari Falla FC
g8 Tactiek MaSAx
41% Balbezit 59%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten solid
solid Passen formidable
good Verdedigen formidable


8e minuut.
Voglis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talevski de bal onder controle te krijgen. Voglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis draait met de bal, schiet en ... Ciardo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Morsut kopt de bal weg. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli geeft een hoge lob. Medero bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero haalt uit met een fantastische trap. Żywioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rafiński kopt de bal weg. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński geeft een hoge lob. Gümüşgöz is nu in balbezit. Gümüşgöz draait met de bal, schiet en ... Csányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ciardo geeft een lange en hoge pass. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Fumeo rent richting de bal. Fumeo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferracuti de bal onder controle te krijgen. Żywioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rafiński probeert naar een medespeler te passen. Jones is nu in balbezit. Fumeo onderschept slim de pass. Fumeo geeft een hoge lob. Medero springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Morsut passt de bal in één keer door. Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Ojaste heeft problemen om de bal te vangen. Medero is nu in balbezit. Medero draait met de bal, schiet en ... Żywioł bokst de bal weg.

33e minuut.
Ferracuti trapt de bal weg. Rafiński kopt de bal weg. Morsut geeft een hoge lob. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal met de wreef. Voglis is nu in balbezit. Voglis geeft een lange en hoge pass. Rafiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rioli speelt de bal door. Morsut bereikt de bal nog maar net als eerste. Morsut passt de bal zonder na te denken. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 33%, Falla FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Templari - Falla FC 0:0

55e minuut.
Zajkin kopt de bal weg. Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Fumeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medero is nu in balbezit. Medero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Voglis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rafiński geeft de bal voor. Zajkin probeert de bal aan de voet te houden. Klungelig pakt Ćwieląg de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rafiński neemt de hoekschop. Voglis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Medero kopt de bal weg. Fumeo is nu in balbezit. Fumeo haalt uit met een fantastische trap. Żywioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Falla FC 1:0

84e minuut.
Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gümüşgöz met een snelle inworp. Voglis rent richting de bal. Voglis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 38%, Falla FC 62%.
Athletic Templari - Falla FC 1:0