Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno valsesia
ACSDALTRIV2 Tactiek avantitutta2
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 63.6
good Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Cotronei passt de bal zonder na te denken. Prass heeft problemen om de bal te vangen. Vincis onderschept slim de pass. Vincis haalt uit met een fantastische trap. Bifulco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - valsesia 0:1

10e minuut.
Inworp. Marastoni met een snelle inworp. Pisacreta probeert naar een medespeler te passen. Simina is nu in balbezit. Simina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pelach zijn tegenspeler op de grond. Pelach krijgt een gele kaart. bin Bdeir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Bdeir kan niet meer verder spelen. Broś komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Pisacreta heeft problemen om de bal te vangen. Pisacreta met een sublieme pass. Cotronei met een sublieme pass. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - valsesia 0:2

22e minuut.
Lora passt de bal met de wreef. Dúbravec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rihui de bal. Starosta rent richting de bal. Starosta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Cotronei passt de bal met de wreef. Pisacreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta met een sublieme pass. Simina rent richting de bal. Simina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sagot onderschept slim de pass. Sagot geeft de bal voor. Rósa is nu in balbezit. Simina onderschept slim de pass. Simina schiet op doel. Bifulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pelach met een sublieme pass. Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marastoni speelt de bal door. Rósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - valsesia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 53%, valsesia 47%.
Livorno - valsesia 0:3

51e minuut.
Pisacreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta geeft de bal voor. Daar is Kalasidirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta speelt de bal door. Vincis is nu in balbezit. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - valsesia 0:4

55e minuut.
Pelach speelt de bal door. Vincis rent richting de bal. Vincis passt de bal zonder na te denken. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sagot met een sublieme pass. Cotronei is nu in balbezit. Cotronei passt de bal zonder na te denken. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rihui probeert naar een medespeler te passen. Pelach probeert naar een medespeler te passen. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rósa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - valsesia 0:5

66e minuut.
Pelach passt de bal met de wreef. Marastoni rent richting de bal. Campagno begaat een overtreding. Campagno krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pisacreta passt de bal in één keer door. Simina is nu in balbezit. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina schiet op doel. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 61%, valsesia 39%.
Livorno - valsesia 0:5