Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dgenerationteam Tendenze
4-1-2-3 Tactiek vittori 5.3.2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola geeft een hoge lob. Skakanka rent richting de bal. Soza onderschept slim de pass. Soza schiet op doel. De bal raakt de paal. Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eromoigbe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van den Velde maakt een snoekduik en kopt de bal. Carralero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Soza kopt de bal weg. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Schneider ... Strafschop! Directe rode kaart, Schneider moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schneider schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van den Velde raakt geblesseerd tijdens het duel. Soza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:1

27e minuut.
Weylin passt de bal in één keer door. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carralero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Potrzebowski kopt de bal weg. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe geeft een hoge lob. Soza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:2

31e minuut.
Weylin heeft problemen om de bal te vangen. Weylin speelt de bal door. Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loyola met een snelle inworp. Weylin met een sublieme pass. van den Velde rent richting de bal. van den Velde schiet op doel. Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Colli met een sublieme pass. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin passt de bal met de wreef. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola geeft de bal voor. Soza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:3

36e minuut.
Djetou verovert de bal door een tackle van achteren. Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki met een sublieme pass. Mačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačković haalt uit met een fantastische trap. Trivalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Eromoigbe met een snelle inworp. Weylin rent richting de bal. Weylin geeft een lange en hoge pass. Agudelo probeert de bal aan de voet te houden. Soza maakt een snoekduik en kopt de bal. Carralero bokst de bal weg. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:4

42e minuut.
van den Velde geeft de bal voor. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Soza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:5

44e minuut.
Weylin probeert naar een medespeler te passen. van den Velde heeft problemen om de bal te vangen. Weylin speelt de bal door. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dgenerationteam 66%, Tendenze 34%.
dgenerationteam - Tendenze 0:5

48e minuut.
Colli onderschept slim de pass. Colli geeft de bal voor. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel. Carralero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:6

49e minuut.
Mačković rent richting de bal. van den Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola rent richting de bal. Loyola geeft een lange en hoge pass. Soza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Eromoigbe passt de bal met de wreef. Weylin speelt de bal door. Soza rent richting de bal. Soza geeft een lange en hoge pass. van den Velde springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Colli neemt vlug de vrije trap. Daar is Linke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Velde met een sublieme pass. Soza is nu in balbezit. Soza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Carralero met een sublieme pass. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe met een sublieme pass. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Raglianti probeert de bal aan de voet te houden. Weylin rent richting de bal. Weylin passt de bal in één keer door. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eromoigbe speelt de bal door. Weylin heeft problemen om de bal te vangen. Weylin passt de bal met de wreef. van den Velde rent richting de bal. van den Velde draait met de bal, schiet en ... Carralero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Yurtçu probeert naar een medespeler te passen. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza is nu in balbezit. Soza draait met de bal, schiet en ... Carralero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Tendenze 0:7

86e minuut.
Djetou probeert naar een medespeler te passen. Mačković is nu in balbezit. van den Velde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van den Velde krijgt een gele kaart. Mačković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal in één keer door. Szymaniec verovert de bal door een tackle van achteren. van den Velde heeft problemen om de bal te vangen. van den Velde draait met de bal, schiet en ... Carralero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dgenerationteam 64%, Tendenze 36%.
dgenerationteam - Tendenze 0:7