Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Mura Amiche
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28383
HoldFast s.c. 2005 Galletto
MoNo_PrO III° Tactiek Risco2MIDCENT
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
36.1 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Żuchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beletti is nu in balbezit. Beletti geeft de bal voor. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba passt de bal zonder na te denken. Pietras is nu in balbezit. Pietras draait met de bal, schiet en ... D`Auria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:1

18e minuut.
Żuchowski met een snelle inworp. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft een lange en hoge pass. Pietras heeft problemen om de bal te vangen. Pietras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rodríguez Melenas met een snelle inworp. Iličević geeft de bal voor. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Iličević passt de bal met de wreef. Pietras rent richting de bal. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Sauda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Ceariba rent richting de bal. Ceariba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:2

28e minuut.
Żuchowski passt de bal met de wreef. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti begaat een overtreding. Beletti krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Żuchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crosato rent richting de bal. Crosato passt de bal met de wreef. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras haalt uit met een fantastische trap. D`Auria bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Żuchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iličević geeft een hoge lob. Ceariba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HoldFast s.c. 2005 73%, Galletto 27%.
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:3

54e minuut.
Iličević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski speelt de bal door. Iličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Iličević geeft een lange en hoge pass. D`Auria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Iličević speelt de bal door. Beletti rent richting de bal. Beletti passt de bal met de wreef. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Maceo verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pede maakt een afschuwelijke overtreding. Di Pede krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Żuchowski probeert de bal aan de voet te houden. Iličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Iličević geeft een lange en hoge pass. Scimitarra is nu in balbezit. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:4

73e minuut.
Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba geeft de bal voor. Pietras krijgt zijn hoofd ertegen. D`Auria bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Scimitarra is nu in balbezit. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:5

78e minuut.
Crosato geeft een lange en hoge pass. Bickford-Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Bickford-Smith geeft een hoge lob. Beletti is nu in balbezit. Beletti haalt uit met een fantastische trap. D`Auria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Macasero rent richting de bal. Macasero geeft een hoge lob. Pietras is nu in balbezit. Pietras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Antolak rent richting de bal. Antolak geeft de bal voor. Pietras kopt de bal weg. Ceariba rent richting de bal. Ceariba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HoldFast s.c. 2005 81%, Galletto 19%.
HoldFast s.c. 2005 - Galletto 0:5