Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feral Pigs Hellas Madonna
trixy3 Tactiek Vittoria 2023
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren passt de bal in één keer door. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Pilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 0:1

6e minuut.
Smith geeft een hoge lob. Sansalvatore rent richting de bal. Daar is Sansalvatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 0:2

9e minuut.
Sembeni geeft de bal voor. Del Pasqua controleert de bal met de borst. Del Pasqua speelt de bal door. Maczkowski is nu in balbezit. Maczkowski draait met de bal, schiet en ... Józefiak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Pasqua zal de hoekschop nemen. Maczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:2

11e minuut.
Crăciun passt de bal in één keer door. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Sansalvatore maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:3

13e minuut.
Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore speelt de bal door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Lundgren springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft de bal voor. Valderrama speelt de bal door. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel. Pilia bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubinos zal de hoekschop nemen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Lundgren rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:4

17e minuut.
Lundgren passt de bal met de wreef. Percival is nu in balbezit. Percival geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore kopt de bal weg. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dunne met een sublieme pass. Rubinos heeft problemen om de bal te vangen. Rubinos passt de bal zonder na te denken. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Pilia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:5

24e minuut.
Sembeni geeft een hoge lob. Daar is Chenev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenev geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Pilia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:6

33e minuut.
Chenev geeft de bal voor. Rubinos kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Pilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ugazio geeft een lange en hoge pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama passt de bal met de wreef. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 1:7

44e minuut.
Concórdio is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Sembeni kopt de bal weg. Maczkowski rent richting de bal. Maczkowski schiet op doel. Józefiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuciari is nu in balbezit. Nuciari draait met de bal, schiet en ... Józefiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 63%, Hellas Madonna 37%.
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:7

51e minuut.
Sansalvatore kopt de bal weg. Lundgren is nu in balbezit. Zanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Rubinos rent richting de bal. Rubinos passt de bal in één keer door. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Nuciari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crăciun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:8

57e minuut.
Azzario bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzario geeft de bal voor. Maczkowski kopt de bal weg. Nuciari controleert de bal met de borst. Nuciari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valderrama geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zanin de bal. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore schiet op doel. Pilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Dunne geeft de bal voor. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugazio rent richting de bal. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:9

64e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal in één keer door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Pilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:10

79e minuut.
Pilia met een sublieme pass. Chenev kopt de bal weg. Dunne probeert naar een medespeler te passen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Pilia bokst de bal weg.

84e minuut.
Nuciari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernandez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rubinos kopt de bal weg. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren geeft de bal voor. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Pilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lundgren probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:11

87e minuut.
Fernandez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valderrama maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Pilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:12

89e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Zanin onderschept slim de pass. Dunne onderschept slim de pass. Dunne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 77%, Hellas Madonna 23%.
Feral Pigs - Hellas Madonna 2:13