Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Pozzo ARMATA AZZURRA
442 Tactiek Ammuinissima888
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Atanga met een sublieme pass. Varischetti rent richting de bal. Met opzet legt Şanalır zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Şanalır naar de kleedkamers voor een vroege douche.

2e minuut.
Osagie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hortal. Osagie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osagie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Varischetti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kudzia probeert naar een medespeler te passen. Buratti rent richting de bal. Buratti passt de bal zonder na te denken. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biggiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggiogero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis passt de bal met de wreef. Bratwurst rent richting de bal. Hortal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caffaro met een harde bal richting middenveld. Ntavatzis is nu in balbezit. Ntavatzis probeert naar een medespeler te passen. Dermul is nu in balbezit. Dermul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Omelete speelt de bal door. Buratti speelt de bal door. Ntavatzis met een sublieme pass. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul draait met de bal, schiet en ... Caffaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Fryges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caffaro probeert naar een medespeler te passen. Hortal speelt de bal door. Dermul heeft problemen om de bal te vangen. Dermul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dermul is nu in balbezit. Hortal is nu in balbezit. Hortal passt de bal met de wreef. Dermul is nu in balbezit. Dermul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski geeft een lange en hoge pass. Liska rent richting de bal. Dermul verovert de bal door een tackle van achteren. Dermul haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal rent richting de bal. Hortal geeft een hoge lob. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kudzia met een sublieme pass. Omelete speelt de bal door. Bratwurst met een sublieme pass. Dermul is nu in balbezit. Dermul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fryges trapt de bal weg. Ntavatzis kopt de bal weg. Liska rent richting de bal. Dermul verovert de bal door een tackle van achteren. Dermul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ARMATA AZZURRA 0:1

45e minuut.
Dermul onderschept slim de pass. Bratwurst rent richting de bal. Dermul is nu in balbezit. Dermul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ARMATA AZZURRA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 68%, ARMATA AZZURRA 32%.
A.S Pozzo - ARMATA AZZURRA 0:2

50e minuut.
Schiavoi is nu in balbezit. Dermul onderschept slim de pass. Dermul passt de bal zonder na te denken. Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hortal met een snelle inworp. Bratwurst rent richting de bal. Bratwurst met een sublieme pass. Ntavatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavatzis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Morandotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntavatzis is nu in balbezit. Morandotti begaat een overtreding. Morandotti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hortal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal probeert naar een medespeler te passen. Dermul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermul schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ARMATA AZZURRA 0:3

82e minuut.
Ntavatzis met een snelle inworp. Bratwurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratwurst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dermul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 75%, ARMATA AZZURRA 25%.
A.S Pozzo - ARMATA AZZURRA 0:3