Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Larve
4132 Tactiek ASB
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 67.9
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Colić met een sublieme pass. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Baso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruscoli trapt de bal weg van het doel. Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobras de bal. Tobras schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soto speelt de bal door. Vladimirov speelt de bal door. Tobras is nu in balbezit. Tobras draait met de bal, schiet en ... Bruscoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:1

20e minuut.
Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Colić probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Raizel de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vladimirov neemt de hoekschop. Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Soto speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov passt de bal met de wreef. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto rent richting de bal. Zelicovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelicovich krijgt een gele kaart. Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baso met een snel genomen vrije trap. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Bruscoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Colić probeert naar een medespeler te passen. Falardo is nu in balbezit. Falardo geeft de bal voor. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov met een sublieme pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Colić passt de bal in één keer door. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal met de wreef. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baso speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso geeft de bal voor. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Chiculiţă de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khinchaguishvili. Chiculiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruscoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Soto geeft de bal voor. McGinnity probeert de bal met de borst te controleren. Gudiño is nu in balbezit. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Bruscoli bokst de bal weg.

35e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Soto geeft de bal voor. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Colić is nu in balbezit. Colić speelt de bal door. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baso onderschept slim de pass. Baso geeft een hoge lob. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Colić met een sublieme pass. Khinchaguishvili onderschept slim de pass. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tedoldini passt de bal met de wreef. Everse geeft een hoge lob. Tobras kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 80%, Larve 20%.
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:1

46e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:2

51e minuut.
Everse kopt de bal weg. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel. Bruscoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft de bal voor. Vladimirov geeft een hoge lob. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:3

52e minuut.
Tedoldini heeft problemen om de bal te vangen. Tobras met een sublieme pass. Gudiño rent richting de bal. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:4

57e minuut.
Daar is Khinchaguishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă rent richting de bal. Khinchaguishvili onderschept slim de pass. Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. Chiculiţă kopt de bal weg. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Tobras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiculiţă is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Raizel ... Strafschop! Chiculiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chiculiţă neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:5

60e minuut.
Colić verovert de bal door een tackle van achteren. Colić passt de bal zonder na te denken. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov geeft een hoge lob. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tobras controleert de bal met de borst. Tobras draait met de bal, schiet en ... Gudiño probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto met een sublieme pass. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft de bal voor. Chiculiţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Colić is nu in balbezit. Colić passt de bal met de wreef. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft de bal voor. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă kopt de bal weg. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gudiño is nu in balbezit. Bruscoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño rent richting de bal. Bruscoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:6

86e minuut.
Vladimirov geeft de bal voor. Daar is De Rop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McGinnity de bal onder controle te krijgen. Bruscoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:7

88e minuut.
Baso neemt de hoekschop. Bruscoli probeert naar een medespeler te passen. Soto kopt de bal weg. Tobras is nu in balbezit. Tobras geeft een lange en hoge pass. Bruscoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Vladimirov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 77%, Larve 23%.
REAL PIEVE 1893 - Larve 0:7