Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa Bertone
433coppa Tactiek più 3
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Fiora rent richting de bal. Fiora passt de bal in één keer door. Monsaraz is nu in balbezit. Monsaraz haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:1

16e minuut.
Mercantelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucera met de inworp. Durmazakar geeft de bal voor. Monsaraz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Eltek geeft een lange en hoge pass. Roveri rent richting de bal. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:2

21e minuut.
Caretti passt de bal zonder na te denken. Bajo met een sublieme pass. Roveri is nu in balbezit. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fiora verovert de bal door een tackle van achteren. Fiora geeft de bal voor. Pilo rent richting de bal. Monsaraz onderschept slim de pass. Monsaraz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Eltek kopt de bal weg. Pilo heeft problemen om de bal te vangen. Monsaraz is nu in balbezit. Monsaraz haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Eltek de bal. Eltek passt de bal zonder na te denken. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Roveri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:4

35e minuut.
Monfredini is nu in balbezit. Durmazakar verovert de bal door een tackle van achteren. Durmazakar passt de bal zonder na te denken. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tzavelas trapt de bal weg. Durmazakar kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilo de bal. Monsaraz rent richting de bal. Monsaraz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bajo rent richting de bal. Kucera onderschept slim de pass. Kucera geeft een hoge lob. Monsaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsaraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Coltraro onderschept slim de pass. Coltraro geeft de bal voor. Pilo rent richting de bal. Monsaraz onderschept slim de pass. Monsaraz schiet op doel. Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft een lange en hoge pass. Monsaraz rent richting de bal. Monsaraz draait met de bal, schiet en ... Tzavelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 70%, Bertone 30%.
A.C Telefono Casa - Bertone 0:5

55e minuut.
Caçapava onderschept slim de pass. Caçapava geeft de bal voor. Eltek kopt de bal weg. Monsaraz is nu in balbezit. Monsaraz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Durmazakar verovert de bal door een tackle van achteren. Durmazakar met een sublieme pass. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek geeft een hoge lob. Monsaraz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Durmazakar is nu in balbezit. Monsaraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monfredini maakt een afschuwelijke overtreding. Monfredini krijgt een gele kaart. Monsaraz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Durmazakar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Coltraro met een sublieme pass. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek geeft een hoge lob. Monsaraz rent richting de bal. Monsaraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pilo probeert naar een medespeler te passen. Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft de bal voor. Monsaraz is nu in balbezit. Monsaraz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Durmazakar geeft een hoge lob. Eltek rent richting de bal. Eltek geeft een lange en hoge pass. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar geeft een hoge lob. Goglio controleert de bal met de borst. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tzavelas probeert wanhopig de bal te grijpen. Mercantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsaraz verovert de bal door een tackle van achteren. Monsaraz schiet op doel. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Bertone 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 71%, Bertone 29%.
A.C Telefono Casa - Bertone 0:6