Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Wolf Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24193
Costa dell`Olmo theentersandman
Attacco Tactiek contropiede
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Skopljak verovert de bal door een tackle van achteren. Skopljak probeert naar een medespeler te passen. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Skopljak probeert naar een medespeler te passen. Łobodziński heeft problemen om de bal te vangen. Yedivar geeft de bal voor. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yedivar met een sublieme pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez is nu in balbezit. Dobek onderschept slim de pass. Dobek draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:1

20e minuut.
Speck speelt de bal door. Petit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Bari de bal. Di Bari geeft de bal voor. Soroka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Musayev geeft de bal voor. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocichin is nu in balbezit. Cocichin draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:2

26e minuut.
Petit is nu in balbezit. Petit passt de bal in één keer door. Daar is Ercoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka rent richting de bal. Soroka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dobek kopt de bal weg. Daar is Haggard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati geeft een lange en hoge pass. Dobek springt en kopt de bal. Godoy bokst de bal weg.

36e minuut.
Fozzati is nu in balbezit. Fozzati met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:3

41e minuut.
Di Bari heeft problemen om de bal te vangen. Skopljak geeft de bal voor. Karamanis heeft problemen om de bal te vangen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ... Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Férez heeft problemen om de bal te vangen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 62%, theentersandman 38%.
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:3

46e minuut.
Cocichin passt de bal met de wreef. Dobek rent richting de bal. Skopljak probeert naar een medespeler te passen. Fozzati geeft de bal voor. Cocichin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:4

49e minuut.
Yedivar is nu in balbezit. Fozzati probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:5

54e minuut.
Soroka passt de bal zonder na te denken. Ercoles is nu in balbezit. Speck onderschept slim de pass. Speck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Fozzati rent richting de bal. Fozzati met een sublieme pass. Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cocichin is nu in balbezit. Cocichin geeft een hoge lob. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 0:6

84e minuut.
Ercoles probeert de bal met de borst te controleren. Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Skopljak ... Strafschop! Skopljak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Soroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soroka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - theentersandman 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 61%, theentersandman 39%.
Costa dell`Olmo - theentersandman 1:6